H.Price’as: paprašiau, kad Gallinari pramestų baudos metimą dėl manęs

Po pergalės prieš Milano „Armani Jeans” ekipą „Lietuvos ryto” krepšininkai džiaugėsi sėkmingu žaidimu gynyboje bei teigė, jog, nepaisant palankios turnyrinės situacijos, reikia ir toliau kovoti dėl pergalių. Hollisas Price’as Krepsinis.net žurnalistui papasakojo apie savo pokalbius su rungtynių teisėju bei Danilo Gallinari, Marijonas Petravičius šaldė ausį, o Chuckas Eidsonas prisipažino, kad „Lietuvos rytas” dar turi daug ką nuveikti

H.Price: „Sunkiai dirbome ir iškovojome pergalę. Mindė ir Chuckas gerai gynėsi prieš Melviną Bookerį. Apie ką kalbėjau su teisėju? Gavau smūgį ir į akį ir jis klausė ar galiu tęsti rungtynes. O kitoje atakoje jis sušvilpė man pražangą. Pokalbis su Gallinari? Paprašiau, kad pramestų vieną baudos metimą, o jis, man rodos, atsakė, kad pataikys abu. Kai prametė pirmą, pasakiau jam, kad tai tas metimas, kurio norėjau.”

Ch.Eidsonas: „Mums nesisekė puolime, bet gerai žaidėme gynyboje ir tai padėjo laimėti. Nepasakyčiau, kad jaučiamės patenkinti savo rezultatu Eurolygoje. Mūsų tikslas yra žengti kuo aukščiau – dar turime daug ką nuveikti”.

M.Petravičius: „Sunkiau žaisti prieš aikštės gynybą. Stengėmės gintis, atsitverti jų žaidėjus. Žaidėme apylygiai, o paskui jie neįmetė ir vėliau jų nebeatleidome. Žaisime toliau, kiekviena pergalė yra svarbi. Žaisime taip kaip žaidėme iki šios dienos.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.