V.Grigaravičiui valstybės tarnyboje ieškoma naujo posto

Atsistatydinusiam policijos generaliniam komisarui Vytautui Grigaravičiui bus surasta vieta Policijos departamente arba Vidaus reikalų ministerijoje (VRM).
Jam netgi gali būti pasiūlyta VRM sekretoriaus, kuruojančio policijos darbą, vieta. Taip mano Europos Parlamento narys Aloyzas Sakalas. Jis remiasi privačiais pokalbiais su neįvardijamais aukštais Lietuvos pareigūnais, rašo dienraštis „Kauno diena”.

„Iš pokalbių su keliais beveik ministro lygio pareigūnais man tapo aišku, kad V.Grigaravičiui, regis, bus rasta vieta valstybės tarnyboje”, – dienraščiui sakė A.Sakalas, nepatikslinęs, kokie tai pareigūnai.

Europarlamentaro įsitikinimu, V.Grigaravičius gali tapti VRM sekretoriumi, atsakingu už policiją, arba toliau dirbti Policijos departamente.

Suabejojus, ar VRM kontroliuojantys liberalcentristai, prieš kurį laiką dėję pastangas išversti V.Grigaravičių iš posto, dabar sutiks jį įsileisti į ministeriją, europarlamentaras atsakė: „V.Grigaravičius yra nepartinis, turi gerų ryšių su politikais, kai kuriuos veiksmus derina su vienu savo sąjungininku Seime, todėl būtų tik technikos ir laiko klausimas, kaip jam sutvarkyti karjeros reikalus.”

Be to, pasak A.Sakalo, dėl atsistatydinusio policijos vadovo stengiasi ir Prezidento Valdo Adamkaus patarėjai.

„Jie suka galvą, kaip nuimti nuo eksgeneralinio komisaro priešdėlį „eks”, – teigė europarlamentaras.

V.Grigaravičius dabar laikinai eina policijos vadovo pareigas. Jis atsistatydino po to, kai lapkričio pradžioje Skuodo rajone, kaip įtariama, neblaivus policininkas ne tarnybos metu suvažinėjo tris vaikus. Naują policijos generalinį komisarą turės parinkti naujai paskirtas vidaus reikalų ministras. Juo turėtų tapti liberalcentristas Regimantas Čiupaila.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "V.Grigaravičiui valstybės tarnyboje ieškoma naujo posto"

  1. Grinas

    Šiam policijos pareigūnui verta paieškoti darbo. Tai ne gražuliai ,su dešrom seime tapę populiarūs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.