Litexpo” parodų centre – Kalėdų dovanos ir gėlių puokštės

Daugiau kaip šimtas Lietuvos, Latvijos ir Vokietijos verslininkų Kalėdų papuošalus, renginių apipavidalinimo medžiagas pristato penktadienį „Litexpo” centre atidarytoje ketvirtojoje parodoje-mugėje „Šventė”. Šioje parodoje taip pat pristatomos švenčių organizavimo paslaugos, žiemos kelionės ir pramogos.

Tuo pačiu metu „Litexpo” centre atidaryta ir floristų darbų paroda-konkursas „Žiemos puokštė”.

Pasak Lietuvos parodų centro „Litexpo” direktoriaus pavaduotojos Kristinos Pladienės, šiemet abiejose parodose daug naujienų – lankytojai gali pasisemti kūrybinių idėjų artėjančiam švenčių maratonui bei kartu pasigrožėti talentingiausių šalies jaunųjų floristų kūriniais.

Bendras „Litexpo” ir Lietuvos floristų asociacijos projektas – floristų darbų paroda-konkursas „Žiemos puokštė” vyksta jau 27-ąjį kartą. Šiemet jis skirtas moksleiviams, todėl jį remia Švietimo ir mokslo ministerija. „Žiemos puokštėje” veikia ir „Kūrybinės dirbtuvės” – atskirame stende dirba jaunieji floristai.

„Žiemos puokštėje” dalyvauja daugiau kaip pusantro šimto moksleivių iš 30-ties Lietuvos mokyklų, tarp kurių – 31 dalyvis iš 8 kolegijų, rengiančių profesionalius floristus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.