S. Štombergas priminė apie save

Savaitgalį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynes dukart tarpusavyje žaidė Klaipėdos „Nafta-Uni-Laivitė” ir Palangos „Naglis-Adakris”. Abu susitikimus klaipėdiečiai pralaimėjo.

Abiejose rungtynėse žiūrovai galėjo išvysti klaipėdietį Saulių Štombergą – buvusį nacionalinės rinktinės kapitoną, Europos bei Eurolygos čempioną, dviejų olimpiadų prizininką. Galbūt dėl to žiūrovų tribūnos buvo pilnutėlės, o sirgaliai vieningai kalbėjo, kad jis apie profesionalo karjerą pranešė per anksti – esą su tokiais gabumais S. Štombergas galėtų žaisti dar nevienus metus ir kur kas stipresnėje lygoje nei NKL.

Penktadienio ir šeštadienio rungtynėse netrukus 34-ąjį gimtadienį švesiantis S. Štombergas tą ir pademonstravo.

Pirmąsias rungtynes „Nafta-Uni-Laivitė” namuose per pratęsimą pralaimėjo rezultatu 92:99 (20:24, 20:25, 27:16, 21:23, 4:11).

Uostamiesčio komandai Osvaldas Kurauskas pelnė 28, Vilmantas Valančius 27 – taškus. Kurorto ekipai atsovaujantis S. Štombergas įmetė 25 taškus ir buvo rezultatyviausias savo ekipoje.

Šeštadienį palangiškiai žaidė savo aikštelėje ir nugalėjo NKL lyderius rezultatu 69:57 (20:19, 14:15, 20:12, 15:11).

„Nagliui-Adakriui” Frimenas Tailoras pelnė 28, S. Štombergas – 18 taškų, o uostamiesčio ekipai Remigijus Kasparavičius įmetė 14 taškų.

Nepaisant dviejų nesėkmių, per 17 rugtynių 13 pergalių iškovojusi Klaipėdos komanda lieka NKL lydere, o palangiškiai, turintys 2 pergalėmis mažiau, žengia ketvirti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.