Žiūrovai iš „Šok su žvaigžde!” pašalino vedybų planuotoją K. Kaikarienę

Televizijos žiūrovų balsai penktadienį nulėmė: LNK šokių turnyrą „Šok su žvaigžde!” palieka vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė su partneriu Tadu Ivanausku.

„Šok su žvaigžde!” šįkart prasidėjo liūdna gaida. Šou žiūrovų ir dalyvių pasveikinti, su jais atsisveikinti ir padėkoti už palaikymą atvyko praėjusį kartą iškritusi „Mango” grupės dainininkė Viktorija Perminaitė. Kėdainių salėje žiūrovai savo numylėtinę pasitiko stovėdami ir griausmingai plodami. Viktorija palinkėjo, kad nugalėtų teisybė. „Jei turite mylimą porą, būtinai balsuokite už ją dabar, tuoj pat, kad vėliau nereiktų gailėtis”, – kalbėjo dainininkė.

Šį kartą balsavimas buvo atviras – televizijos žiūrovai visos laidos metu ekranuose matė, kaip keičiasi rezultatas. Siekiant objektyvo, iš vieno telefono buvo galima balsuoti penkis kartus.

K. Kaikarienę su T. Ivašausku žiūrovai įvertino blogiausiai – jie užėmė paskutiniąją, penktąją, vietą, surinkę 1242 balsus.

Turnyro teisėjai šią porą įvertino šiek tiek geriau, skyrė trečiąją vietą už šokį filmo „Pusryčiai pas Tifany” tema (Šįsyk pasirodymų tema buvo „Kino filmai”). Taigi Kristinai ir Tadui lemtingi buvo žiūrovų balsai.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų šįkart sulaukė verslininkas Vladimiras Romanovas su partnere Sandra Kniazevičiūte – už juos balsuota 7675 kartus. Komisija šią porą įvertino prasčiausiai. Vladimiras su Sandra parengė šokį filmo „K-19” tema.

Antroje vietoje po V. Romanovo, pagal žiūrovų balsus, atsidūrė aktorius Leonardas Pobedonoscevas su Viktorija Kunauskaite. Žiuri taip pat šiai porai skyrė antrąją vietą – už atliktus pagrindinius filmo „Ponas ir ponia Smitai” vaidmenis.

Daugiausia balų žiuri skyrė dainininkei Karinai Krysko ir Sauliui Skambinui, kurie pasirinko kino filmą „Tarzanas”. Saulius šoko traumuotas – jam įtrūkę kojų raiščiai, bet žiūrovai, ko gero, net nepastebėjo bėdos – mat Saulius kaip įmanydamas stengėsi nuslėpti skausmą. Iš žiūrovų Karina ir Saulius surinko 1983 balsus ir atsidūrė trečiojoje vietoje.

Priešpaskutiniai tiek pagal žiūrovų, tiek pagal komisijos balus buvo Inga Paksaitė – Stumbrienė su partneriu Artūru Vilkanecu. Žiūrovai už juos balsavo 1344 kartus.

Iš viso sulaukta 14299 skambučių.

Daugelį nustebino laidos svečias, skandalingasis Viktoras Uspaskich. Jis su vaikinų šokių grupe „Funny Beat” gan profesionaliai sušoko stepą. Nors, kaip įprasta, svečias pasirodo laidos pabaigoje, šį kartą teko daryti išimtį ir svečio pasirodymą nukelti į pradžią. Mat Viktorui paskirtas namų areštas, ir jis įpareigotas 20 val. būti namuose.

„Šok su žvaigžde!” dėl nugalėtojo vardo kovą tęsia keturios poros. Kitos laidos tema – „Laikmečiai”.

„Šok su žvaigžde!” penktadieniais 19.10 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.