Dainininkė svajoja apie dukrelę

Rusijos žiniasklaida seklbia naujieną – dainininkė Kristina Orbakaitė laukiasi kūdikio.

Estrados žvaigždės Alos Pugačiovos 36 metų dukters nėštumas dar nedidelis – tik 10 savaičių. Kristina turi 2 sūnus iš ankstesnių santuokų su Vladimiru Presniakovu ir Ruslanu Baisarovu, o dabar ji vėl laukiasi nuo trečiojo vyro Michailo Zemcovo.

Vos susipažinusi su Michailu, Kristina prisipažino, kad nori dar kartą tapti mama. Berniukų – 16 metų Nikitos ir 9 metų Denio – mama K.Orbakaitė svajojo turėti dukrą.

Nepaisydama savo būklės, dainininkė vis dar aktyviai gastroliuoja. Gruodį numatytuose koncertuose Kristina tvirtai nusiteikusi dalyvauti, nes kaip tik dabar prasideda šventiniai įstaigų ir organizacijų renginiai, kai žvaigždės uždirba kur kas didesnius honorarus nei šiaip. Vėliau K.Orbakaitė gali išvykti į Majamį, ten su Michailu turi savo butą, ten mokysis jos vyresnysis sūnus. Galimas dalykas, kad ir jos trečiasis kūdikis išvys pasaulį JAV. Amerikoje Kristina būna ne rečiau nei Maskvoje.

M.Zemcovo ir K.Orbakaitės romanas prasidėjo prieš trejus metus. Su Rusijos emigrantų palikuonimi ir JAV piliečiu dainininkė susipažino Majamyje. Ten buvo filmuojamas serialas, kai odontologijos klinikos savininkas atėjo į filmavimo aikštelę. Įsimylėti K.Orbakaitę M.Zemcovui nesutrukdė net tai, kad jis jaunesnis už savo išrinktąją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.