Verslininko nužudymo byloje suimta striptizo šokėja

Užvakar Klaipėdoje ir rajone rasti du, įtariama, nužudyti vyrai. Jų asmenybės jau nustatytos, o įtariamieji ieškomi.

Antradienį, apie 13.55 val., Klaipėdos rajono Paupalių kaime, melioracijos kanale, rastas vilniečio Artūro Ragausko (gim. 1976 m.) kūnas su durtine žaizda nugaroje bei smaugimo žymėmis kakle.

Prieš dvi dienas netoli šios vietos buvo rastas sudegęs statybų bendrovės „Eva tvirtovė” direktoriaus A. Ragausko visureigis „Volvo XC90”. Tąkart teisėsaugininkai mirusiojo nepastebėjo.

Anot vyriškio artimųjų, A. Ragausko pasigesta lapkričio 19-ąją – tos dienos rytą jis savo visureigiu darbo reikalais išvyko iš namų ir nebepasirodė.

Verslininkas žmonai sakė važiuosiantis į statomą objektą Klaipėdos rajone, Bruzdeilyne, bei išmokėsiantis darbininkams atlyginimus. Spėjama, kad vyriškis galėjo turėti keliasdešimt tūkstančių litų. Nepatvirtintais duomenimis, po verslininko dingimo buvo ištuštintos ir jo banko kortelių sąskaitos.

Klaipėdos rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, o oficialioje paros įvykių suvestinėje skelbiama, kad nužudytasis – 30-metis vilnietis A. R.

Tačiau A. Ragausko brolis Ruslanas vakar „Vakarų ekspresui” sakė, jog mirusiojo kūnas dar neatpažintas.

„Kūno dar nematėme, laukiame ekspertų išvadų. Netoli įvykio vietos rasti daiktai – tikrai mano brolio. Noriu tiesos, o kalbėdamas galiu pakenkti nusikaltimo atskleidimui”, – sakė jis.

Anot Klaipėdos rajono PK teisėsaugininkų, vakar įtarimai dėl nužudymo buvo pareikšti 20-metei klaipėdietei striptizo šokėjai. Ji į areštinę uždaryta dviem paroms.

„Kaip ji galėjo prisidėti prie nusikaltimo, dar tiriame. Gal tai plėšimas, o gal verslo santykiai, gal bus naujų įtariamųjų”, – miglotai apie nužudymo aplinkybes kalbėjo policininkai.

Pareigūnai planavo teismo medicinos ekspertų išvadų sulaukti vakar vakare, tada mirusiojo kūną žadėta parodyti ir artimiesiems.

Ieškojo teismas

„Vakarų ekspresas” jau rašė, kad užvakar Klaipėdoje, ant Žardininkų gatvės 12 namo stogo, rastas pusamžio nuogo vyro kūnas sumušta galva. Nuogas velionis buvo įvyniotas į užtiesalą, su ant galvos užmautu celofaniniu maišu bei aplink kaklą užvyniota lipnia juosta.

Vakar nustatyta, kad tai – 52 metų Jonas Karpuška. Ekspertų išvadų vis dar laukiama, tačiau neabejojama, kad jo mirtis buvo smurtinė. Greičiausiai žmogus mirė nuo smūgių į galvą.

Vakar teisėsaugininkai įtariamųjų dar nebuvo nustatę bei nuodugniai tyrė įvairias versijas. Spėliota, ar vyras nebuvo nužudytas kuriame nors iš laiptinės butų.

Anot teisėsaugininkų, valkatauti mėgdavęs J. Karpuška į teismą buvo pakliuvęs įtarus chuliganizmu. Teismo posėdyje nepasirodęs vyras buvo ieškomas.

Žmogaus kūną aptiko po savaitgalio stogo remonto darbus planavę atnaujinti darbininkai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.