Sekmadienį per TV3 – įspūdingai kovingas „Superpenketuko” finalas!

Jau šį sekmadienį, gruodžio 2 dieną, 21.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje – nuotaikingojo, beveik visas Lietuvos įmones į smagią dainuojančią revoliuciją įtraukusio realybės šou „Superpenketukas” finalas!

„Mielieji mūsų žiūrovai, sekmadienio vakarą įsitaisykite prieš TV ekranus ir pasiruoškite įspūdingam šou, kurį specialiai Jums ruošia net šešiolika pačių geriausių šio sezono komandų. Bus daug žvaigždžių ir patys populiariausi lietuviški ir užsienio šlageriai: „Mūsų dienos kaip šventė”, „Meilės laivas”, „Vėl, švieski man vėl”, trankūs Eurovizijos nugalėtojos Ruslanos „Laukiniai šokiai” bei daugelis kitų kojas kilnoti ir nejučia Jus prisijungti prie atlikėjų priversiančių dainų!” – žada „Superpenketuko” vedėjos Lidija Rasutis ir Rita Dapkutė.

Beje, šioms žavioms realybės šou damoms finale prie vedėjų šturvalo asistuos du gerą nuotaiką ne tik joms, bet ir visiems TV3 žiūrovams garantuosiantys aktorius Džiugas Siaurusaitis ir pramogų verslo atstovas Mindaugas Sėjūnas.

Finale kausis ne tik komandos, o ir joms vadovaujančios Rita su Lidija, tad jos taps komandų sirgalėmis, o Mindaugas ir Džiugas – objektyviausiais pasaulyje realybės šou vedėjais.

„Negalėjau patikėti, kad lietuviai dainuoja ne tik prie šventinio stalo, bet ir drąsiai lipa į sceną. Tiesa, tik „Superpenketuko” žiūrovai žino, kiek šie drąsuoliai išlieja prakaito, deda pastangų, raudonuoja ir pluša. Neabejoju, kad kova dėl nugalėtojo titulo bus tikrai įnirtinga”, – sako finalo vedėjas Mindaugas Sėjūnas.

„Komandų pasiruošimo stovykloje verda tikra karštinė! Jos keičia sceninius kostiumus, tobulina, „šlifuoja” dainų atlikimą ir pasistengs nustebinti į pasirodymą įterpdamos naujus šou elementus”, – gražų reginį žada kelerius metus įspūdingus „Išsipildymo akcijos” koncertus, „Vaikų balso” ir „Lietuvos garbės” apdovanojimo ceremonijas režisavusi ir šimtų tūkstančių žiūrovų simpatijas pelniusi R. Micachienė.

Finaliniam „Superpenketukui” ruošiasi ir Deivydas Zvonkus su žmona Natalija – šeimyninis duetas atliks Deivydo kurtą realybės šou himnu tapusią dainą „Gyvenimas – žaidimas”. Pieštukus ir liežuvius galanda ir šįkart kaip niekad gausi komisija – „TV pagalbos” nariai – Aušra Kilkuvienė, Gediminas Jaunius ir Justė Milušauskienė, „Ačiū Dievui, atėjai” vedėjas dainininkas Egidijus Sipavičius, žaviosios „paparacės” – Aistė Paškevičiūtė ir Goda Sabutytė, „džiazistas” vokalo mokytojas Artūras Novikas, Linas Adomaitis, „Išjunk šviesą” lyderis Valdas Burnys, grupė „16 Hz” ir žodžio kišenėje neieškantis stilingasis sportinės aprangos mėgėjas Saulėns.

„Beje, komisijos funkcija finale bus tik komentuoti ir patarti. Komandą-nugalėtoją išrinks TV3 televizijos žiūrovai”, – sako laidos prodiuserė.

Finalinis, linksmas ir spalvingas „Superpenketuko” finalas – gruodžio 2 dieną, sekmadienį, 21.30 val. tiesiogiai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.