Garsenybei – dar viena byla

Nuolatiniais konfliktais su teisėsaugininkais garsėjantis grupės „Sel” lyderis Egidijus Dragūnas vėl nesusivaldė ir audringai išplūdo muitinės pareigūnus. Dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Skandalingasis grupės „Sel” lyderis Egidijus Dragūnas vėl turi nemalonumų dėl savo karšto būdo. Vilniaus apylinkės prokuratūros vadovas Gediminas Bernotavičius LŽ patvirtino, kad užvakar jo vadovaujama įstaiga iš Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) Vilniaus skyriaus gavo prieš kelias dienas pradėto ikiteisminio tyrimo medžiagą dėl pareigūnų įžeidimo. Artimiausiu metu byla bus perduota policijai tolesniam tyrimui. Už pareigas einančių valstybės tarnautojų įžeidimą E.Dragūnui gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Žinomas muzikantas į nemalonią istoriją įsipainiojo muitinės kriminalistams tiriant įtariamą dokumentų klastojimą.

Pirkėjas pratrūko

Lapkričio pradžioje bendrovė „Transverslas” iš JAV atgabeno du šiek tiek apdaužytus automobilius „VW Touareg” ir „Mercedes Benz”. Kartu su muitinės deklaracija buvo pateiktos mašinų nuotraukos, kuriose užfiksuoti kėbulo apgadinimai.

Tačiau netrukus MKT pareigūnai įtarė, kad nuotraukose – kiti tokie patys, bet gerokai smarkiau apgadinti automobiliai (nuo defektų dydžio priklauso muito mokesčiai). Lapkričio 14 dieną muitinės kriminalistai susirado abu automobilius remonto dirbtuvėse ir nustatė, jog apgadinimai skiriasi nuo užfiksuotųjų nuotraukose, pateiktose muitinei. Dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vilniaus pakraštyje esančiose „Kaukaro” remonto dirbtuvėse, kur stovėjo visureigis „VW Touareg”, MKT pareigūnai susitiko su šio automobilio pirkėju E.Dragūnu. Supratęs, kad muitinės kriminalistų įtarimai susiję su jo nusipirkta mašina, muzikantas pratrūko rinktiniais keiksmažodžiais bei grasinimais, rodė nepadorius gestus ir t.t.

Muitinės pareigūnai šio incidento nekomentuoja. Apie E.Dragūno konfliktą su kriminalistais LŽ papasakojo bendrovės „Transverslas” direktorius Gintaras Markevičius: „Jis pradėjo siautėti, rėkavo, kad niekam neduos tos mašinos, nieko prie jos neprileido. Tokia ir istorija. Girdėjau, kad jam už įžeidinėjimus visokiais necenzūriniais žodžiais net bylą iškėlė.”

Įtariamajam juokinga

Vakar E.Dragūnas LŽ sakė, kad praėjusį trečiadienį atvažiavo į „Kaukarą” pažiūrėti, kaip remontuojamas jo ką tik nusipirktas automobilis ir pamatė jį išstumtą iš garažo. „Atvažiavo be jokių sankcijų ir lietė mano automobilį. Nežinojau, kad ten pareigūnai. Pasišnekėjau su jais ir viskas. Jie be mano leidimo mano mašiną lietė, o man tai labai nepatiko”, – pasakojo muzikantas.

E.Dragūnas nenorėjo detalizuoti, ką pasakė MKT pareigūnams. Jis tik paaiškino, kad nepasakė jiems „nieko gera”. „Paaiškinau, kad jie savavaliauja, kaip savavaliauja visa policija, ir daro bet ką”, – LŽ sakė įtariamasis. Jis neneigė, kad negailėjo griežtų posakių, nes tokia esanti jo nuomonė apie pareigūnus. „Net juokas ima”, – E.Dragūnas užbaigė pokalbį apie pradėtą ikiteisminį tyrimą.

Nesibaigiantys nemalonumai

Neseniai E.Dragūnas atliko 80 valandų neatlygintino darbo bausmę Antavilių senelių globos namuose, kurią jam skyrė teismas. Muzikantas buvo nubaustas už tai, kad vakarėlyje susipykęs su verslininku Kęstučiu Verslovu smogė jam šampanizuoto vyno buteliu per galvą.

Prieš kelis mėnesius į teismą kreipėsi jauna vilnietė, įrodinėdama, kad pagimdė E.Dragūno sūnų. Muzikantas tėvystės nepripažino, todėl buvo nuspręsta atlikti DNR ekspertizę. Vakar apie šią istoriją muzikantas atsisakė kalbėti, nes tai „asmeniniai dalykai”. „Bet viskas bus gerai”, – pridūrė E.Dragūnas.

Anksčiau E.Dragūnas garsėjo nuolatiniais konfliktais su Eismo priežiūros tarnybos policininkais, nes vis įkliūdavo vairuodamas neblaivus ar kitaip pažeisdamas eismo taisykles.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.