„Šok su žvaigžde!” svečiai – „Kelio į žvaigždes” dalyviai

Šį penktadienį „Šok su žvaigžde!” prasidės įnirtingos kovos. Nuo šiol iškritusi pora daugiau jau nebeturės šansų sugrįžti, tad finalą pasieks tik dvi geriausios poros, kurios gruodžio 21 dieną kovos finale dėl geriausios šokių poros titulo.

Jau praėjo dešimt projekto laidų ir poros pademonstravo visus dešimt sportinių šokių programoje esančių šokių. Iki šiol dalyviai traukė burtus, kokį šokį jiems teks šokti. Nuo šiol kiekviena turnyro laida turės temą ir dalyviai patys pasirinks šokį, kuris geriausiai atspindėtų užduotą temą. Šį penktadienį laidos tema – „Pasaulio šalys”.

Vladimiras Romanovas su partnere Sandra Kniazevčiūte pasirinko Škotiją ir šoks čia čia čia. Vladimiras net iš Škotijos atsiskraidino šokėjus, kad jie pagelbėtų pasiruošti šiam pasirodymui. Jam ir jo partnerei atskraidinti autentiški škotiški sijonai. Svečiai iš Škotijos atsivežė dūdmaišius. Pasirodymui reikalingų kardų nepavyko įsivežti – tam prieštarauja muitinės taisyklės. Todėl kardų ieškoma Lietuvos kino studijoje. Škotai į Lietuvą atvyko jau praėjusią savaitę ir visą laiką ruošia šią porą pasirodymui.

Grupės „69 danguje” Karina Krysko su partneriu Sauliumi Skambinu pasirinko Egipto temą. Jų pageidaujami rekvizitai – galvos skausmas organizatoriams ir laidos stilistui Egidijui Sidarui, mat jie užsisakė prabangius neštuvus Kleopatrai ir sostą Cezariui.

Vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė su partneriu Tadu Ivašausku pasirinko Prancūziją ir žada savo šokiu atskleisti šios šalies istoriją.

Rolando Pakso dukra Inga Stumbrienė su partneriu Artūru Vilkanecu pasirinko Ameriką, kurioje karaliauja plastmasinis Barbės ir Keno pasaulis.

Intriguojančius pasirodymus ruošia ir kiti šou dalyviai – „Mango” grupės narė Viktorija Perminaitė ir Andrius Butkus bei aktorius Leonardas Pobedonscevas ir Viktorija Kunauskaitė.

Kaip jau įprasta, laidoje vėl laukiami svečiai. Šį kartą tai bus „Kelio į žvaigždes” dalyviai. Jie ruošiasi šokti graikų nacionalinį šokį „Sirtakį”.

„Šok su žvaigžde!” penktadienį 19.10 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.