„Solo su orkestru” laidoje sulieknėjęs Gediminas Juodeika nusirenginėjo

„Solo su orkestru” šį sekmadienį suburs ypatingai spalvingą kolektyvą. Žvaigždžių komandoje – itališkasis lietuvis Mino, juokdarys Antanas, balsingoji Evelina Anusauskaitė ir keliasdešimt kilogramų šviežiai numetęs Gediminas Juodeika.

Prieš juos į kovą stoja šeimyninė muzikos grupė iš Kaišiadorių, pasivadinusi save „Snow Angels”. Jos nariai – grupės prodiuseris ir dainų autorius tėtis Augustinas, grupės vokalistė Augustino žmona Snieguolė, dukra Gerda ir uošvienė Virginija. Šeimyna pagalbai pasiima ir mažąją šeimos atžalą – Gabiją.

Mino pasivadina save komandos lyderiu ir prisistatydamas prisipažįsta, kad viename koncerte, kai dar nebuvo įžymus, traukė balades pačiam Brazauskui!

Jo komandos narys Gediminas Juodeika labai apsidžiaugia, kai Deivis jį pavadina tikru „čipendeilu” ir niekieno neprašytas pradeda nusirenginėti!

Lakštingalos balso savininkė Evelina Anusauskaitė kiek sutrinka, kai Deivis netikėtai paskelbia, kad dainininkė yra kaunietė, nors ši nuo gimimo gyvena sostinėje. Mergina kiekvienai progai pasitaikius stengiasi ištaisyti vedėjo klaidą, tačiau Deiviui nė motais jaunos atlikėjos nerimas, kad Lietuva gali ją palaikyti kauniete. Laidos metu šis pokštas tampa savotišku anekdotu ir galiausiai prajuokina pačią Eveliną.

Pats linksmiausias komandos narys – naujasis estrados šlagerių karalius Antanas. Jam užtenka pasakyti vos porą žodžių ir publika jau krenta iš juoko. Dainininkas, pasirodo, yra ne tik linksmo būdo, bet ir neprastai išmano muzikiniuose reikaluose – jis kone aktyviausiai spėja dainas, nustelbdamas patį grupės lyderį Mino.

Abi komandos pakankamai stiprios, tačiau laidos pradžioje daugiau sekasi žvaigždėms. Kaišiadoriškiams tenka atsikratyti pirmojo nario. Tėtis Augustinas nė nemirktelėjęs pasiunčia namo uošvienę. Šeimą išgelbėja mažoji dukrelė, kuri visiškai netikėtai paprašo mikrofono ir atspėja Gyčio Paškevičiaus dainą „Tu vėjo paklausk”.

Siurprizas dalyviams ir televizijos žiūrovams – ekstravagantiškojo Radžio pasirodymas. Deiviui paklausus dalyvių, kokia nuotaika šie išlipo ryte iš lovos, dalyviai ilgai negalvodami supranta, jog tai užuomina į Radžio dainą – „Ryt iš ryto”. Vos tik dalyviai atspėja dainą, į sceną įbėga pats Radžis ir sukelia visą studiją ant kojų.

Kaip Radžis ir Antanas linksmino publiką ir už ką Mino iš komandos pirmąjį išmetė Gediminą Juodeiką, pamatysite „Solo su orkestru” sekmadienį, 20.00 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.