Muzika į MTV grįžta su trenksmu

MTV išgirdo muzikos fanų prašymus: nuo šiol kiekvieną penktadienį MTV eteryje – vien muzika. Penktadieniais MTV eteryje nebus jokių laidų, jokių realybės dramų ir jokių animacinių filmų, tik vaizdo klipai.
„Muzikiniais Penktadieniais” eteryje karaliaus tik muzika, kurią papildys MTV geriausi gyvo garso koncertai, įvairiausi top‘ai. Girdėjome daug pageidavimų dėl daugiau muzikos per MTV. Mums yra labai svarbus mūsų žiūrovas, todėl su malonumu pildome jo kaprizus”, – sakė „MTV Networks Baltic” programų vadovas Andrius Serva.
Paskutiniai kartu su RAIT tyrimų kompanija atlikti tyrimai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje parodė, kad MTV tarp jaunimo pirmiausia yra suvokiamas kaip muzikinis kanalas bei naujos ir kokybiškos muzikos šaltinis. Muzika įvardinama kaip pagrindinė priežastis, dėl ko šis kanalas yra taip mėgiamas. Šiuos rezultatus dar sykį patvirtino ir neseniai MTV interneto svetainėse atliktos apklausos. Daugiau kaip pusė lankytojų tvirtino, kad vietinį MTV kanalą pirmiausiai įsijungia dėl geros muzikos.

„Nors šiuo metu MTV kanalas geriausiai žinomas kaip pramogų kanalas, muzika niekur nebuvo dingusi, ji užkoduota MTV DNR kode. Visada stengsimės būti naujausio ir išskirtinio muzikinio turinio tiekėjai. Kalbant apie muziką, jos aktualumą ir kokybę, kol kas neturime konkurentų nei Lietuvoje, nei visame Baltijos regione. Tik mes galime didžiuotis, kad pirmieji galime parodyti jau klasika tapusį „Oasis Unlpugged”, išskirtinį „The Killers” koncertą, naujasią eksperimentinį grupės „Battles” klipą ar milijonus kainuojančią Justin Timberlake video pasaką. Esu tikras, kad „Muzikinis Penktadienis” MTV kanale pasiteisins su kaupu ir tikiuosi, kad kitas žingsnis bus Muzikinė Savaitė”, – sakė Vidmantas Čepkauskas, „MTV Networks Baltic” talentų ir muzikos vadovas.

MTV žiūrovai kiekvieną penktadienį galės džiaugtis programomis, kurios yra tik apie muziką: „Celebrity chart”, „Rock Chart”, „Hitlist Base Chart”, „World Chart Express”, „UK Top 10”, „Dance Floor Chart”. Be to „Muzikinio Penktadienio” metu MTV eteryje skambės geriausi visų laikų gyvo garso koncertai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.