Būrėja gydė vienuolį nuo meilės

Trečiadienį LNK publicistikos laidoje „Srovės” – dvi istorijos apie meilę moterims, tiksliau, apie tai, kuo ta meilė gali baigtis.

Bėgdamas nuo meilės, vienuolis Viktoras atsidūrė būrėjos salone. „Tik 100 seansų po 50 litų, ir moterų nebereikės” – tokį pažadą Viktoras išgirdo iš būrėjos Audronės lūpų.

Viktoras pasakojo, kaip žemiška meilė sudrumstė jo gyvenimą. „Nuotykių, rizikos ir netgi nusikaltimų – visko buvo”, – prisimindamas laikus prieš šešiolika metų, liūdnai šypsojosi pašnekovas. Bet, pajutęs vienuolystės pašaukimą, Viktoras pagaliau rado ramybę. Jis jau gyveno pagal vienuoliškus reikalavimus ir rengėsi įteisinti savo pasirinkimą – patekti į vienuolyną ir jame gyventi. Ir staiga jį užklupo meilė. Ar 5000 litų, sumokėti už norą atsikratyti aistros, jį išgelbėjo?

Kita istorija „Srovėse” – taip pat susijusi su neįprasta meile. Ispanas Antonijo, prieš penkerius – šešerius metus nė už ką nebūtų patikėjęs, kad atsidurs Lietuvoje ir parduos savo privačią kompaniją Sevilijoje. Maža to, jis pardavė ir žirgyną, ir liko be skatiko. Milijonieriaus gyvenimą sugriovė apsukri lietuvaitė.

„Srovės” – trečiadienį, 19.10 val., per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.