„Discovery English” klubas ieško naujų narių

Visame pasaulyje sparčiai populiarėjantį klubinį užsienio kalbų mokymosi būdą pamėgo ir uostamiesčio vaikai.

Antrus metus Klaipėdoje veikia anglų kalbos „Discover English” klubas, kurį lanko kalbų mokykloje „Kalba” besimokantys 6-12 metų vaikai. Jauniausiems klubo nariams tai – pirmoji pažintis su anglų kalba, vyresniesiems – puikus būdas papildyti mokykloje įgytas žinias.

Klubą lankantys vaikai pasakojo, kad čia ne tik išmoksta daugiau už kitus, bet ir smagiai leidžia laiką – dalyvauja įvairiose šventėse, viktorinose, renginių metu susiranda naujų draugų.

Į anglų kalbos kursus mokiniai renkasi kartą per savaitę. Užsiėmimai trunka dvi akademines valandas.

Vaikai mokosi nedidelėse, iki 10 vaikų grupelėse, – sako kalbų mokyklos „Kalba” Klaipėdos filialo direktorė Aida Sodienė. Todėl mokytojos kiekvienam iš jų turi galimybę skirti daug dėmesio, čia visada vyrauja šilta, draugiška atmosfera. O dar didesnį norą kibti į mokslus žadina originalios vertinimo bei skatinimo sistemos.

„Naudojame tik žymiausių pasaulio autorių vadovėlius. Įdomi ir turininga mokymo medžiaga pritaikyta skirtingam vaikų amžiui ir kalbos mokėjimo lygiui. Didelis dėmesys kreipiamas į individualias mokinukų savybes – smalsumą, gebėjimą imituoti, eksperimentuoti, tyrinėti”, – pasakojo A. Sodienė.

Kursų pranašumas – veiklos įvairovė. Užsiėmimų metu vaikai žaidžia komunikacinius bei interaktyviuosius mokomuosius žaidimus, dainuoja, piešia, klijuoja, spalvina, dalyvauja projektinėje veikloje. Pagalbon pasitelkiami ir garso bei vaizdo įrašai, karaokė.

Susidomėjote klubo veikla? Norite, kad ir Jūsų vaikai lankytų šį anglų kalbos klubą? Skambinkite tel. (8~46) 31 00 00 arba apsilankykite adresu: Šilutės pl. 2.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.