Iš paslaugaus vairuotojo atimtas automobilis

Į namus tris iš matymo pažįstamus vaikinus vežęs kretingiškis sulaukė netikėto atsiskaitymo – keleiviai jį sumušė ir atėmė mašiną. Teisėsaugininkai nelaimėlio automobilį surado nuniokotą, o gerokai neblaivūs plėšikai pakliuvo į areštinę.

Užvakar į Kretingos rajono PK kreipėsi 34 metų kretingiškis I. J. bei pranešė netekęs mašinos. Vyriškis pasakojo, jog draugės pažįstama paprašiusi į Kurmaičius parvežti pas ją viešėjusius tris asmenis, o jis sutikęs.

Trijulė vairuotojo su „Volkswagen Golf” prašė vykti ne tik į minėtą kaimą – prieš tai ieškant linksmybių teko išvažinėti aplinkines vietoves, tad kretingiškiui jų įgeidžiai nusibodo.

Nuvažiavus į Kurmaičius ir sustojus aikštelėje prie kultūros namų keleiviai pasipiktino nesupratingu vairuotoju. Vienas vaikinas išlipo, ištempė iš automobilio kretingiškį bei trenkė jam į veidą.

Tuo metu kitas keleivis sėdo prie folksvageno vairo, o I. J. buvo jėga įsodintas į mašiną ir nuvežtas prie kaimo parapijos namų. Automobiliui stabtelėjus I. J. pavyko pabėgti, o minėti asmenys nuvažiavo.

Mašinos netekęs kretingiškis tikino patyręs 1 200 litų žalą. Netrukus apgadinta transporto priemonė su išdaužytais langais bei sulankstytu kėbulu buvo rasta Kurmaičių kaime.

Į Kretingos rajono PK pakliuvo trys nusikaltimu įtarti Kurmaičių gyventojai. Daug kartų už vagystes teistas 17-metis N. K. (2,41 prom. alkoholio) ir 28 metų R. B. (2,98 prom.) uždaryti į areštinę.

Net 4,02 prom. girtumą „pademonstravęs” 43 metų A. K. po apklausos paleistas – esą dėl išgerto alkoholio jis nesiorientavo aplinkoje bei nusikaltime nedalyvavo.

Jo sugėrovams pareikšti įtarimai dėl plėšimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.