R.Paksui – skundai dėl partiečių

Vakar Klaipėdoje apsilankiusiam partijos „Tvarka ir teisingumas” pirmininkui, nušalintam Prezidentui Rolandui Paksui teko išklausyti priekaištus dėl savivaldybėje prastai dirbančių bendrapartiečių.

Su R.Paksu susitikti norą pareiškusi Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos Klaipėdos skyriaus vadovė Laima Juknienė nebandė slėpti, kad su švietimą kuruojančiu Klaipėdos mero pavaduotoju Benu Šimkumi neranda bendros kalbos. Vicemeras priklauso partijai „Tvarka ir teisingumas”.

„Vicemeras, nors ir kuruoja švietimo sritį, į problemas nesigilina. Labai reikia jo iniciatyvos, kad mokytojams atitektų dalis viršplaninių biudžeto pajamų ir taip būtų sumokėta už dirbtus viršvalandžius”, – teigė L.Juknienė.

Ji taip pat prisiminė, kad dar birželį su B.Šimkumi kalbėjosi apie tai, kad norint vaiką leisti į darželį, tenka laukti eilėse. Esą vicemerui buvo pasiūlyta išeitis – lopšelyje-darželyje „Žiburėlis” esančias laisvas patalpas tinkamai įrengti ir sukurti daugiau grupių.

„Nors vicemeras žadėjo paskambinti, jo skambučio laukia iki šiol”, – neslėpė L.Juknienė.

Pagrindinis R.Pakso vizito Klaipėdoje tikslas buvo pradėti rengtis artėjantiems Seimo rinkimams. Todėl vakar įvyko partijos Klaipėdos apskrities narių susitikimas.

Tačiau paklaustas, ar jau aišku, kokie politikai Klaipėdoje kandidatuos į Seimą, R.Paksas teigė, kad apie pavardes kalbėti dar anksti. Jos paaiškės gruodžio 18 dieną.

Aišku tik tai, kad partija „Tvarka ir teisingumas” į rinkimus eis viena, su kitomis politinėmis jėgomis jungtis neketinama.

„Ereliai skraido po vieną, o varnos – būriais”, – tokį sprendimą argumentavo kartu su R.Paksu į Klaipėdą atvykęs jo bendrapartietis, Seimo narys Valentinas Mazuronis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.