McCannų draugė viešai prakalbo apie Madeleine pagrobimą

Moteris, kuri teigia mačiusi, kaip gegužės mėnesį per Portugalijos kurortinį miestelį vyras neša dingusią keturmetę britę Madeleine McCann (Madlen Maken) prieš pat jos pasigendant, tvirtina, jog ji nefantazuoja.
Jane Tanner (Džeinė Taner) buvo viena iš kelių draugų, vakarieniavusių Praja da Luso miestelyje su mergaitės tėvais Gerry ir Kate McCannais (Džeriu ir Keit Makenais) tą vakarą, kai mergaitė dingo.

BBC televizijai ji sakė, kad tebėra tvirtai įsitikinusi, jog Madeleine buvo pagrobta.

Policija spėjo, kad mergaitė gali būti nebegyva, ir rugsėjo 7 dieną jos tėvus formaliai paskelbė įtariamaisiais.

Mergaitės tėvai teigia, kad yra nekalti ir toliau vykdo viešųjų ryšių kampaniją, siekdami surasti dukterį.

Madeleine su savo jaunesniuoju broliu bei seserimi miegojo šeimos apartamentuose, o jų tėvai tuo metu vakarieniavo netoliese esančiame restorane.

J.Tanner pasakojo laidai „BBC Panorama”, kuri bus rodoma pirmadienį, apie tai, kaip viena iš draugių atėjo į jos kambarį maždaug 22 valandą ir pranešė, kad Madeleine dingo.

„Pamačiau Kate ir Fioną (Fijoną) besiblaškant aplink ir šaukiant „‘Madeleine”, o Kate man pasakė: „Jane, Madeleine dingo, Madeleine dingo”. Tai aš išgirdau pirmiausia”, – kalbėjo ji.

J.Tanner teigia maždaug 21 val. 15 min. mačiusi vyrą, einantį tolyn nuo viešbučio komplekso ir besinešantį vaiką. Tuo metu ji nieko bloga nepagalvojusi, tačiau dabar įsitikinusi, kad tai buvo Madeleine.

BBC praneša, kad J.Tanner papasakojo Portugalijos policijai viską, ką žinojo, ir kad ji neigia neseniai buvusius pranešimus, esą ji atsisakiusi bendradarbiauti ar buvusi paprašyta pakeisti parodymus.

J.Tanner sakė, kad viešai kalba apie tai pirmą kartą, kadangi nori atremti jai metamus žiniasklaidos kaltinimus.

„Aš buvau pavadinta melage ir fantazuotoja. Aš žinau, ką mačiau, ir manau, tai svarbu… kadangi esu įsitikinusi, jog Madeleine buvo pagrobta”, – kalbėjo ji.

Praėjusį mėnesį Madeleine tėvai išplatino piešinį, kuriame pavaizduotas J.Tanner matytas vyras, kuris nešė mergaitę su tokios pat spalvos pižama, kokią vilkėjo ir Madeleine

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , .

1 atsiliepimas į "McCannų draugė viešai prakalbo apie Madeleine pagrobimą"

  1. Megalite

    Įdomu tik kodėl draugė, pamačiusi nutolstantį vyrą su vaiku, kuris vikėjo tokią pat pižamą, kaip Madeleine ir dabar galinti nupasakoti vyro išvaizdą, tuomet nepažino pačios mergaitės? Ar bent nepajuto įtarimo, kad mergatė pernelyg panaši į Madeleine iš tolo? Kaip jai galėjo nesukelti įtarimo, kad vyras nusineša mergaitę, tolyn nuo viešbučio, aprengtą pižama! Kilus tokiam įtarimui nesunku jį patikrinti. Mano manymu, moteris sako ne visą tiesą arba apskritai meluoja.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.