Paskelbti saugiausi automobiliai

Jungtinių Valstijų kelių saugumo draudimo institutas paskelbė saugiausių automobilių sąrašą. 34 modeliai buvo pripažinti saugiausiais. Saugiausiais pripažinti tik tie automobiliai, kuriuose įdiegta elektroninės stabilumo kontrolės sistema, praneša naujienų agentūra „The Associated Press”.

Geriausiai įvertinti „Ford” ir „Honda” modeliai. Kompanijai „Ford” atstovavo modeliai „Taurus” ir „Mercury Sable”, taip pat „Ford Edge”, „Ford Taurus X” ir „Lincoln MKX”.

Į sąrašą pateko ir „Volvo” markės automobiliai S80, kabrioletas C70 ir visureigis „XC90”.

Bendrovei „Honda” ir jos antrinei įmonei „Acur” atstovavo septyni modeliai: „Honda Accord”, „Odyssey”, „Pilot, „CR-V” ir „Element”, „Acura MDX” ir „Acura RD”.

Saugiais pripažinti „Subaru” modeliai „Legacy” ir „Impreza”, „Tribeca” ir „Forester” bei „Hyundai” modeliai „Entourage”, „Santa Fe”, „Veracruz” ir „Sedona”.

Jungtinių Valstijų kelių saugumo draudimo institutas taip pat vertino ir pikapus, tarp kurių saugiausiu pripažintas „Toyota Tundra”. Kompanijai „Toyota” šiame sąraše atstovavo modelis „Highlander”.

Į saugiausių automobilių sąrašą pateko ir Vokietijos „Audi A3”, „AudiA4” ir „Audi A6” bei kiti modeliai, įskaitant „Saab 9-3”, BMW X3 ir BMW X5, „Mercedes M Class” ir „Saturn Vue”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.