„Žalgiryje” žais NBA jėgas mėginęs krepšininkas

Lietuvos čempionas Kauno „Žalgirio” krepšinio klubas iki sezono pabaigos sudarė sutartį su 208 cm ūgio vidurio puolėju Michaelu Bradley. Jis pakeis iš komandos atleistą kitą amerikietį Tanoką Beardą.

28 metų JAV krepšininkas į Lietuvą turėtų atvykti jau po poros dienų. Tai pranešė oficiali klubo svetainė internete.

1998-2000 metais Kentukio koledže studijavęs M.Bradley vėliau perėjo į „Villanova Wildcats” universiteto komandą. Šioje ekipoje per 2000-2001 metų sezoną vidurio puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 20,8 taško ir atkovodavo po 9,8 kamuolio. Po sėkmingo sezono M.Bradley išbandė jėgas NBA naujokų biržoje. Čia jį pirmame rate 17 numeriu pašaukė Toronto „Raptors” klubas. Amerikietis NBA lygoje praleido penkerius metus, per rungtynes vidutiniškai aikštelėje išbūdamas 11,7 minutės, pelnydavo po 2,5 taško ir atkovodavo 3,4 kamuolio.

Praėjusį sezoną M.Bradley karjeros keliai pasuko į Europą. Vidurio puolėjas rungtyniavo Ispanijos lygos Bruesos GBC komandoje. Per 26 aikštėje praleistas minutes amerikietis pelnydavo po 13,1 taško, o jo sugriebtų kamuolių vidurkis 8,4 – buvo antras geriausias rezultatas visoje Ispanijos lygoje.

Šį sezoną M.Bradley buvo sudaręs sutartį su Berlyno „Albos” (Vokietija) klubu, bet praėjus kelioms savaitėms abipusiu susitarimu kontraktas buvo nutrauktas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.