„Miss Claire“ apatinis trikotažas jau Vilniuje

Vilniaus senamiesčio Trakų gatvėje vakar duris atvėrė pirmoji Lietuvoje užsienyje populiaraus moteriško apatinio trikotažo „Miss Claire” parduotuvė. Šiuo prekės ženklu pažymėti gaminiai, parduodami Europos Sąjungos šalyse jau daugiau nei 20 metų, skirti madingoms vidutinių pajamų moterims.

„Platus „Miss Claire” gaminių asortimentas bei spalvinis spektras garantuoja, kad „savo” prekę čia ras tiek ryškų ekstravagantišką, tiek lakonišką klasikinį stilių mėgstančios moterys, – sako Daiva Archipovaitė, UAB „Fozalana”, direktorė. – Prieš siūlydamos klientėms, pačios išbandėme „Miss Claire” gaminius ir įsitikinome, kad jie ne tik gražūs, bet ir puikios kokybės”.

Anot p. Archipovaitės, „Miss Clair” trikotažas išsiskiria patraukliu kainos ir kokybės santykiu – liemenėlės ir kelnaičių komplektėlio kaina svyruoja nuo 70 iki 160 litų. Seksualūs nėriniuoti apatiniai, be abejonės, yra kiek brangesni, o štai madingą medvilninę liemenėlę galima įsigyti už 50 litų.

„Manau, kad tikrai nudžiuginsime medvilninius apatinius mėgstančias klientes, kurioms siūlome ne tik įvairių spalvų ir modelių kelnaites ir glaustinukes, bet ir dailias liemenėles, – sako p. Archipovaitė. – Gaminius iš medvilnės itin vertina sportuojančios moterys bei kūdikius maitinančios mamytės, kurioms pasiūlysime ir specialaus dizaino liemenėlių”.

„Miss Clair” prekinis ženklas priklauso Turkijos apatinio trikotažo įmonei „Ferah”, kuri labai didelį dėmesį skiria ekologijai – ji gamybai naudoja tik ekologiškas medžiagas, kurios vėliau gali būti perdirbamos. Vokietijos Bioninghaimo mieste įsikūręs Tarptautinis tekstilės ekologijos tyrimo ir testavimo institutas „Ferah” gaminiams yra suteikęs „Eko-Tex” sertifikatą, liudijantį jų atitikimą aukščiausiems ekologijos standartams.

Šių metų „Miss Claire” kolekcija buvo puikiai įvertinta rugsėjį Lijone (Prancūzija) vykusio apatinio trikotažo pristatyme „Lyon mode city”. Šiame mieste „Ferah” turi antrą pagal dydį savo padalinį, kuriame įsikūrusi bendrovės dizainerių komanda bei veikia didžiausia prekybos atstovybė Europai.

„Ferah”, atidariusi pirmąją savo gamyklą Stambule 1960 m., dabar yra viena didžiausių Turkijos tekstilės gamintojų ir eksportuotojų. Bendrovė turi savo gamybos padalinius Tolimuosiuose Rytuose ir Egipte. Be jau minėtos Prancūzijos, bendrovė turi savo prekybos atstovybes Vokietijoje, Graikijoje ir Tunise, o kitose šalyse parduoda savo produkciją per įgaliotus atstovus.

Įgaliotasis „Ferah” atstovas Lietuvoje – UAB „Fozalana” planuoja netolimoje ateityje atidaryti „Miss Claire” parduotuves ir kituose Lietuvos miestuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , .

1 atsiliepimas į "„Miss Claire“ apatinis trikotažas jau Vilniuje"

  1. Man patinka „Miss Claire“ apatinis trikotažas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.