„Logitech” interneto kameromis nufilmuotus klipus į „Youtube” įkelti galima vienu mygtuko spustelėjimu

Oficiali „YouTube” partnerė „Logitech” šiandien paskelbė apie savo interneto kamerų programinės įrangos „Logitech QuickCam” (11.5 versija) atnaujinimą, kurio dėka nufilmuotus vaizdelius į „YouTube” bus galima įkelti spustelėjus vos vieną mygtuką.
„YouTube” yra pripažintas lyderis tarp vaizdo klipų talpinimo svetainių, o mūsų tyrimai rodo, kad nemažai „Logitech” kamerų savininkų nufilmuotą medžiagą talpina į internetą,- teigia „Logitech” interneto komunikacijų padalinio vadovė Gina Clark. – Naujos galimybės atnaujintoje interneto kamerų programinėje įrangoje leidžia savo vaizdo klipus įkelti greitai ir patogiai – mes įsitikinę, kad ši nauja galimybė patiks tiek „Youtube” veteranams, tiek dar tik pradedantiems naudotis šia svetaine.”
Atnaujintos „QuickCam” (versija 11.5) programos ekrane prie nufilmuotų vaizdo klipų atsiranda „YouTube” piktograma. Kai vartotojas nusprendžia įkelti vieną ar kitą vaizdelį, tereikia nuspausti šią piktogramą. Kitame lange atsiranda laukai, į kuriuos įvedama informacija apie klipo pavadinimą, aprašymas ir paieškos raktažodžiai. Kai visa informacija jau suvesta, tereikia paspausti įkelimo mygtuką – vaizdo klipas bus automatiškai įkeltas, o vartotojas gaus jo nuorodą, kuria galės pasidalinti su draugais ar giminėmis.
Naująją „Logitech QuickCam” programinę įrangą (versija 11.5) galima atsisiųsti jau dabar, adresu www.logitech.com/downloads.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.