„Bilietai LT” šiemet planuoja 25 mln. Lt apyvartą

Nacionalinis bilietų platintojas UAB „Bilietai LT” per dešimt šių metų mėnesių bilietų į įvairius renginius pardavė už 20 mln. litų, t.y. beveik tiek, kiek per visus praėjusius metus, ir planuoja, jog iki metų pabaigos pardavimai ūgtels ne mažiau kaip iki 25 mln. litų.

„Per dešimt šių metų mėnesių pardavėm daugiau nei 500 tūkst. bilietų, – sako Vitalijus Kuodis, „Bilietai LT” vadovas. – Kadangi antroje metų pusėje pardavimų dinamikos kreivę į viršų gerokai stumteli atšalę orai ir pasirengimas artėjančioms Kalėdoms bei Naujiesiems metams, planuojame šiemet iš viso parduoti ne mažiau kaip 650 tūkst. bilietų”.

Per 2006 m. „Bilietai LT” išplatino 600 tūkst. bilietų į įvairius renginius už daugiau nei 22 mln. litų. Tarptautinės rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic” kas mėnesį atliekamos apklausos duomenimis, „Bilietai LT” elektroninis bilietų pardavimo portalas yra labiausiai lankoma e-parduotuvė Lietuvoje. Be elektroninės parduotuvės, bendrovė dar prekiauja bilietais 41 taškuose, esančiuose dideliuose prekybos centruose ir renginių vietose visoje Lietuvoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.