Keliautojai į žvaigždes nardė tarp debesų

Kol penki „Kelio į žvaigždes 3” dalyviai bandė atsigauti po jaudinančio (nes daugeliui pirmojo) skrydžio lėktuvu į Egiptą, kiti penki į apsnigtą Lietuvą dairėsi iš sraigtasparnio.

KĮŽ 3 mokytojų išrinkti „keliukai” sekmadienio rytą laimingai nusileido Egipte. Realybės šou dalyviai kupini emocijų buvo dar Vilniuje, mat daugelio jų laukė pirmasis gyvenime skrydis lėktuvu.

Valdas, Skaistė ir Eglė niekada nėra skridę. Dūmas ir Anatolijus tai darė tik vieną kartą. Laukdami lėktuvo Vilniaus oro uoste, „keliukai” nerimavo. „Dabar tai pipirėliai čia pasivaikščioti, bet kas bus, kai užsivers lėktuvo durys ir pakilsime? Labai jaudinuosi”, – sakė Skaistė, šeštadienio vakarą laimėjusi dvikovą Ukmergėje ir gavusi kelialapį į Egiptą.

Valdas jaudinosi mažiau. „Nebijau. Tikiu, kad viskas bus gerai ir nenukrisime kur nors į vandenyną…”. Tuo tarpu Dūmas, atrodė, visai nemąstė apie kelionę. Oro uoste susirinkusiems keleiviams jis traukė savo dainelę „Tau, mažyte, mano pinigai”, pritardamas gitara.

Lėktuve Dūmas iškart užmigo, o pažadintas pyktelėjo: „Nelyskite, juk visą naktį nemiegojau”. Jam buvo neįdomus vaizdas pro langą, priešingai nei Skaistei. „O, Dieve, kaip gražu. Mes nardome tarp debesų… kaip pasakoje. Visada svajojau išmokti skraidyti, o dabar jaučiu, kad mano svajonė išsipildė!”, – susižavėjimo neslėpė KĮŽ 3 Šypsenėle vadinama mergina. Anatolijus taip pat neatitraukė akių nuo lango, pro kurį matėsi nesibaigiantis debesų peizažas.

Atskridę į Egiptą, „keliukai” atrodė pavargę, bet visi šypsojosi – prasidėjo keturias dienas trunksiančios išsvajotosios atostogos.

Tuo tarpu Lietuvoje pasilikę Audrius, Gintarė, Deividas, Berneen ir Vėjas nesnaudė. Sekmadienį jų laukė dvi staigmenos.

Pas „keliukus” į gyvenamąsias patalpas į svečius atvyko diplomuotas kulinaras, žinomas dainininkas, egzotiškos išvaizdos jaunuolis, „Kelio į žvaigždes 2” vicečempionas Radži. Jis kartu su vadybininku Mariumi Bereniu – Tru nutarė pagaminti „keliukams” prašmatnius pietus. „Labai jaudinuosi, čia juk ne tas pats, kas dainuoti”, – kalbėjo Radži. Vargais negalais jam pavyko pagaminti desertą: sausainius, perteptus saldžiu kremu.

Kiek daugiau dėl puotos stengėsi Tru. Jis užsimojo paruošti tuno salotas ir iškepti lašišą. Atrodo, jam pavyko – žvaigždūnai valgė pasigardžiuodami. Po pietų staigmenos nesibaigė.

Jei jau kolegos skrido į Egiptą, kodėl likusieji Vilniuje turėtų kiurksoti ant žemės? Penki „keliukai” išpūtė akis, kai prieš savo akis pamatė modernų sraigtasparnį. „Nerealu! Mes skrisime šituo? Geeeeras”, – spiegė Gintarė. Tačiau Vėjas persigando: „Aš paniškai bijau skrydžių”.

Visiems skrendant virš Vilniaus Vėjui staiga ėmė trūkti oro, vaikinas ne juokais išsigando, tad teko jį išlaipinti. Vėjas pasakojo, kad lėktuvu yra skridęs aštuonis kartus. Baimė atsirado po trečiojo karto. „Nežinau, kas man pasidarė. Paskutinįkart į Londoną 38 valandas važiavau autobusu, nes apėmė panika, kad reiks skristi”.

Audrius, Gintarė ir Berneen džiaugėsi netikėta pramoga: „Mums daug geriau, nei tiems „egiptiečiams”. Kai sužinos, ką veikėme, jie graušis nagus”, – kalbėjo jie, o Berneen juokais pasiūlė sraigtasparniu nuvykti aplankyti jos šeimos Afrikoje.

„Keliukų” nuotykiai skrydžiuose į Egiptą ir po Vilnių – antradienį „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.