A. Jolie ir B. Pittas dalyvavo „Beovulfo“ premjeroje Londone

Holivudo aktorė Angelina Jolie šį sekmadienį, lapkričio 11 d., dalino autografus ir mielai šnekučiavosi su gerbėjais Londone vykusioje režisieriaus Roberto Zemeckio epinio nuotykių filmo „Beovulfas” premjeroje. Aktorė kaip visada atrodė stulbinančiai: gražuolė buvo apsitempusi juodas odines kelnes ir seksualiai prigludusį juodą džemperį.
„Nuostabu tiek daug gerbėjų čia išvysti”, – sakė aktorė tūkstantinei žurnalistų ir gerbėjų miniai, apsupusiai kino teatrą. „Senokai čia lankiausi, pažadu čia pasirodyti dažniau”.
A. Jolie lydėjo Bradas Pittas, užsimaskavęs po pilka kepure, taip visą žurnalistų dėmesį norėdamas nukreipti Angelinai Jolie. „Aš šiandien nedirbu”,- teisinosi B. Pitas ir laikėsi atokiau, taip reporteriams leisdamas pajusti visą Angelinos žavesį.
Anthony Hopkinas, suvaidinęs filmė karalių Hrotgarą, taip pat pasirodė filmo premjeroje ir dalino gerbėjams atografus.
Deja, netgi tokia superžvaigždė kaip Angelina Jolie nėra apsaugota nuo nemalonumų. Premjeros „Beuvulfas” metu raudonuoju kilimu aktorę lydėjo ne tik Bradas Pittas, bet ir … kramtomoji guma. Pasak britų leidinio „The Sun”, kramtomoji guma prilipo prie kairiojo aukštakulnio jos batelio. Deja A. Jolie to nepastebėjo ir paskui save atsitempė į kino salę nepageidaujamą kramtomą kūrinį.
Angelina Jolie filme „Beovulfas” vaidina efektingą ir gundančią pabaisos Grendelio motiną, trokštančią atkeršyti už sūnaus mirtį. Lietuvos kinuose įspūdingas 70 mln. JAV dolerių kainavęs R. Zemeckio kūrinys, atkleidžantis moderniausias kino technologijas, pasirodys nuo lapkričio 30 d.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.