„Mis Lietuva 2007” J. Jurkutė – paplūdimio gražuolių finale

„Mis Pasaulis 2007” konkurse Kinijoje dalyvaujanti Lietuvos atstovė Jurgita Jurkutė jau skina pergales. Mergina pateko tarp penkių gražiausių merginų „Beach Fashion Show” konkurse. „Mis Lietuva” gražiausiųjų penketuke buvo kartu su merginomis iš Kinijos, Dominikos respublikos, Jamaikos ir Meksikos. Taip aukštai Lietuvos atstovė šiame konkurse dar nebuvo įvertinta.

„Nerealus jausmas iš 107 merginų patekti į penketuką! Ir būti vienintele europiete, vienintele šviesiaplauke… Tai nepakartojama. Rėkti iš laimės norėjosi jau tada, kai mane atrinko į „Mis pasaulio paplūdimio gražuolės” pusfinalį, į kurį pateko 21 mergina. O kai paskelbė penketuką…”, – emocijų po konkurso neslėpė Jurgita Jurkutė.

„Jaučiuosi nerealiai, kaip ant sparnų”, – pridūrė gražiausia Lietuvos mergina.

„Mis pasaulio paplūdimio gražuolė” pripažinta „Mis Dominika” Ada De La Cruz. Ji iš karto pateko į „Mis pasaulio” pusfinalį.

Pasak J. Jurkutės, dabar merginos jau pradėjo repetuoti tautinius šokius. „Tiesa, šiame pasirodyme laimėtoja nebus renkama, nes visų šalių šokiai juk savaip gražūs. Organizatoriai kurs specialų filmuką apie visas šokančias, kiekvienai skirs po 30 sekundžių. Tiesa, tautinis konkursas yra pasirenkamas dalykas ir ne visos šalys dalyvauja, bet tikiuosi, kad kiekvienas pasirodymas padidins galimybes patekti į pusfinalį”, – sakė J. Jurkutė.

Šios savaitės pabaigoje merginos išvyksta į Pekiną, Kinijos sostinėje vyks Labdaros vakaras. Jo metu aukcione bus pardavinėjamos kiekvienos šalies atstovės atvežtos dovanos.

Gruodžio pirmąją Sanios kurorte, Hainano saloje Kinijoje vyks „Mis Pasaulis 2007” konkursas, kurį rodys LNK televizija.

„Mis pasaulis su Jurgita Jurkute” – gruodžio 1ąją per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.