Neramumai Tbilisyje ima kelti abejones dėl Lietuvos ir Gruzijos futbolo mačo

Paskelbus Gruzijoje nepaprastąją padėtį, kol kas neaiškus lapkričio 21 dieną numatytų Lietuvos ir Gruzijos futbolo rinktinių susitikimo likimas.

Kaip BNS sakė Lietuvos futbolo federacijos atstovė spaudai Vaiva Zizaitė, svarstoma galimybė su paklausimais kreiptis į Gruzijos futbolo federaciją ir Europos futbolo asociacijų sąjunga (UEFA), taip pat gali būti pasiūlyta varžybas žaisti neutralioje aikštėje.

Anot V.Zizaitės, Gruzijos atstovai tikina, kad nerimui didelio pagrindo nėra, tačiau kai kurie Lietuvos rinktinės žaidėjai jau užsiminė nepageidaujantys vykti į Tbilisį.

Sprendimą nukelti varžybas ar žaisti jas kitoje aikštėje gali priimti UEFA.

Trijų dienų kelionę į futbolo mačą Tbilisyje organizuojančio kelionių agentūrų tinklo „Baltic Clipper” atstovės teigimu, nė vienas kelionę nusipirkęs žmogus dar nesikreipė, norėdamas jos atsisakyti. Pasak jos, situacija yra svarstoma, tačiau „Baltic Clipper” kol kas susilaiko nuo kokių nors rekomendacijų.

Tuo metu Užsienio reikalų ministerija paskelbė, kad Lietuvos ambasada Gruzijoje atidžiai stebi situaciją šioje šalyje. „Jei susidarytų tokios sąlygos, dėl kurių prireiktų atšaukti būtinas keliones į Gruziją, tokią informaciją paskelbsime”, – sakoma URM pareiškime.

Trečiadienį policijai ir specialiosioms pajėgoms išvaikius Tbilisyje vykusius piketus, šalyje 15-kai dienų paskelbta nepaprastoji padėtis, kurios metu draudžiamos bet kokios viešos akcijos, žmonių susibūrimai, veikia tik vienas televizijos kanalas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.