Iki serialo „Ska1č1a1” per LNK liko 5 dienos

Antradienio vakarais LNK pradeda rodyti serialą „Ska1č1a1”. 2005 metais pasirodęs CBS serialas tapo populiariausia penktadienio programa JAV, kas vakarą sutraukiančia po 10 milijonų žiūrovų. „Ska1č1a1” – ypač sėkmingas serialas, šio rugsėjo pabaigoje amerikiečiai pradėjo žiūrėti jau ketvirtąjį serialo sezoną.

Serialas „Ska1č1ai” yra įkvėptas tikrų įvykių. Pasirodo, matematika gali padėti išnarplioti nemažai žmogžudysčių. „Ska1č1ai” pasakoja apie FTB agentą, kuris su savo broliu, matematikos genijumi, išsprendžia itin sudėtingus nusikaltimus, įvykdytus Los Andžele.

Broliai imasi pačių painiausių kriminalinių bylų ir aiškinasi jas labai neįprastu būdu. Donas Epsas, savo darbui pasišventęs FTB agentas, kaip diena ir naktis skiriasi nuo savo jaunėlio brolio, puikaus matematiko Čarlio, kuris nuo pat mažų dienų siekė padaryti įspūdį savo vyresniajam.

Donui talkina jo kolegos – agentė Megan Ryvs, žmogaus elgesio specialistė, Deividas Sinkleras, puikiai sugebantis kovoti dėl vietos po saule, ko išmoko augdamas Bronkse, ir naujasis agentas Kolbis Greindžeris, ką tik baigęs ilgą stažuotę JAV karinėse pajėgose.

Dono komanda, iš pradžių kiek šnairai žiūrėjusi į novatoriškas Čarlio pastangas matematika išnarplioti nusikaltimus, palengva ima juo pasitikėti. Čarlio bendradarbiai iš Kalifornijos mokslinių tyrimų instituto padeda jam tobulinti jo matematinės analizės metodą ir nenukrypti nuo pasirinkto kelio.

Garsiausios mokslo institucijos originalaus serialo „Ska1č1a1” kūrėjus Nicolą Falacci ir Cherylą Heutonyra apdovanojusios už mokslo populiarinimą.

Jos didenybė matematika seriale „Ska1č1a1” – antradieniais 23.30 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.