Sniego valytuvai bus sekami

Jeigu Klaipėdoje naktį būtų plikšala, rytą klaipėdiečiai jau galėtų į darbus skubėti saugiai – taip žadėjo bendrovės „Specialus autotransportas” generalinis direktorius Olegas Anapolskis.

Bendrovės vadovas teigė, kad šią žiemą gatvės bus valomos laiku, o greiderių, barstytuvų ir traktorių darbas bus kontroliuojamas palydoviniais sekimo aparatais (GPS).

Šiemet savivaldybės nupirkti aparatai į visus keturiolika bendrovės „Specialus autotransportas” mechanizmų jau įdiegti. Jie Klaipėdos savivaldybės darbuotojams ir „Specialaus autotransporto” vadovybei suteiks galimybę sekti, kada ir kokiais maršrutais pasnigus važiuoja greideriai bei barstytuvai.

Kad gatvės būtų geriau valomos, „Specialus autotransportas” planuoja įsigyti daugiau GPS.

Bendrovės „Specialus autotransportas” technikos direktorius Artūras Palujanskas pasakojo, kad gruodžio 15-ąją Klaipėdą turėtų pasiekti trys nauji išperkamosios nuomos būdu įsigyti „Mercedes” greideriai su barstytuvais. Į juos taip pat ketinama įdiegti GPS.

Visi turimi bendrovės „Specialus autotransportas” mechanizmai jau nuo lapkričio 1 dienos budi, kad galėtų bet kada išvažiuoti vaduoti gatves nuo sniego

Išanalizavome praėjusią žiemą padarytas klaidas ir jų nekartosime. Tada nebuvo įvykdyti technologinio pobūdžio reikalavimai. Klaidas man būtų nekorektiška komentuoti”, – teisinosi įmonės vadovas O.Anapolskis.

Generalinis direktorius pasakojo, kad siekiant išvengti klaidų šį sezoną atnaujintas bendrovės valdymo aparatas, pakeisti kai kurie vadovai.

O.Anapolskis neigė jau seniai po uostamiestį sklandančias kalbas, kad „Specialiam autotransportui” trūksta darbuotojų, kurie galėtų valdyti turimus mechanizmus, dėl to esą ne visi išvažiuoja į gatves.

„Tokios kalbos kyla dėl to, kad išties žiemai samdome gerokai daugiau darbuotojų. Manau, kad jų nepritrūks ir viskas bus tvarkoje”, – žadėjo O.Anapolskis.

Pasidomėjus, ar nepyksta dėl savivaldybės tarnautojų abejonių neva „Specialus autotransportas” vėl nepakankamai gerai pasiruošė žiemai, pašnekovas sakė tai vertinąs realiai.

„Manau, kad valdžios susirūpinimas – normalus. Suprantame, kad miestas turi būti švarus. Juk ir mes patys, ir mūsų šeimų nariai važinėja tomis pačiomis gatvėmis žiemą” – tvirtino O.Anapolskis.

„Gyvenimas parodys, kaip gerai esame pasiruošę valyti gatves.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.