Šukuosenos: kas madinga šį sezoną

Britų leidinys „Telegraph” paprašė populiariausių Londono kirpėjų apibrėžti aktualiausias šią žiemą plaukų kirpimo tendencijas. Taigi jūsų dėmesiui – 6 svarbiausi sezono akcentai.

Švelnusis šilkas

Ilgiems plaukams. Minkštos linijos, vešlūs galiukai. Švelnios viliokės įvaizdis.

„Judanti tekstūra”

Trumpiems plaukams. Sruogas, kirptas aštriais „dantukais”, lengva sumodeliuoti: tiesiog sukelkite sausus plaukus rankomis ir užfiksuokite šį judesį stiprios tekstūros laku.

„Glamūras”

„Uodegėlių” pavyzdžiai, atėję nuo podiumų, puikiai tinka kasdienai.

„Grietinėlė”

Natūralios blondinės, madingos praėjusį sezoną, šį rudenį kiek patamsėjo ir tapo šaltesnės. Išsaugokite švytėjimą pasitelkdamos šilto grietinėlės atspalvio niuansus, kad griežtokas sezono tonas suminkštėtų.

Retro…

Karė, labai žvilgantys lygūs plaukai – ideali šukuosena, deranti prie daugumos sezono mados krypčių.

Raudonplaukės grįžo

Ryškios, beveik neoninės spalvos – rudens-žiemos sezono hitas. Madingi drąsūs mėlyni, raudoni arba violetiniai akcentai. Įspūdžiui sustiprinti ryškios sruogos plaukia iš vieno tono į kitą – kaip vėduoklėje.

Drew Barrymore, Kate Hudson, Jennifer Lo ir daugybė kitų garsenybių, taip pat pasaulio garso modelių pasidavė pačiai karščiausiai mados krypčiai – virto ryškiomis šatenėmis.

Ekspertai pastebi, kad raudoni plaukai puikiai pabrėžia ir atskleidžia spalvų paletės turtingumą. Pasak jų, rusvai raudona – ideali spalva mados industrijai, toms, kurios seka paskui mados vėją.

Pagrindiniai aukštosios mados tonai – medaus, vyno, morkų, žemuogių, rudos spalvos tamsūs bordo atspalviai.

Žymiausi „Toni & Guy” kirpimo stiliaus meistrai pabrėžia, kad rudaplaukės supermanekenės, tokios kaip Lily Cole, padarė didžiulę įtaką šiai krypčiai sustiprėti. O britų supermodelis Karen Elson su savo radonai kaštoniniais plaukais vadinama naujamadiškumo etalonu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims.

2 atsiliepimai į "Šukuosenos: kas madinga šį sezoną"

  1. :D

    🙄 😀

  2. respects birzam

    😯 8) 🙄 💡 😮 😐

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.