„Lietuvos rytas” turės savo trofėjų oazę

Vakar sostinės „Holiday Inn” viešbutyje atidaryta fotografijų paroda, skirta Vilniaus „Lietuvos ryto” klubo dešimtmečiui paminėti. Parodos ekspozicijoje – kadrai iš istorinių klubo rungtynių, įspūdingiausi metimai ir klube žaidę garsūs krepšininkai.

Vilniaus „Lietuvos ryto” komandai šis sezonas – jau vienuoliktasis. Pasak klubo sporto direktoriaus Martyno Purlio, 1997-aisiais įkurtas klubas, kuriame rungtyniavo tokie žaidėjai kaip Šarūnas Jasikevičius, Ramūnas Šiškauskas, Rimantas Kaukėnas, Arvydas Macijauskas, Robertas Javtokas, Simas Jasaitis, yra nuskynęs ne vieną pergalę.

„Debiutuodamas Eurolygos varžybose „Lietuvos rytas” įspūdingu žaidimu įrodė esantis vienas iš stipriausių 16 Europos klubų, – sakė sporto direktorius. – Tokį pat tikslą komanda turi ir šiemet. Manome, kad Eurolygoje turėtume žaisti kiekvienais metais. Praėjusį sezoną komanda apgynė SEB BBL čempiono titulą ir kovojo ULEB taurės finale. Kaip ir praėjusiais metais, dalyvausime BBL, LKL ir LKF turnyruose. Sieksime laimėti bent du iš trijų turnyrų.”

Kalbėdamas apie šio sezono komandą M.Purlys pabrėžė, jog ji atsinaujinusi: „Komandai ir toliau vadovaus treneris Aleksandras Trifunovičius, jam padės Ivanas Trifunovičius ir Arvydas Gronskis. Ekipą papildė Hollisas Price’as, Chuckas Eidsonas, Kenanas Bajramovičius, Darellas Michellas, lietuviai Michailas Anisimovas, Simas Buterlevičius ir Lukas Brazdauskis. Sieksime gerbėjams padovanoti ne vieną įspūdingą pergalę.”

Viešbučio holo vitrinoje per visą sezoną bus eksponuojami „Lietuvos ryto” apdovanojimai ir įvairi klubo simbolika. Lankytojų dėmesiui bus eksponuojami ir trys svarbiausi klubo laimikiai – ULEB (2005 m.), LKL (2006) ir BBL (2006) taurės.

Visos komandos, atvykusios žaisti Eurolygos rungtynių su vilniečiais, apsistos šiame viešbutyje ir pasirašys ant kiekvienos iš viešbučio holo kolonų. Vakar pirmieji parašus ant kolonos paliko „Lietuvos ryto” žaidėjai ir treneriai.

Dėl traumos negalintis rungtyniauti „Lietuvos ryto” kapitonas Robertas Štelmaheris juokavo, jog toks klubo ir viešbučio bendradarbiavimas suteiks galimybių kada panorėjus atvykti į viešbutį išgerti kavos žinant, jog visada bus kur pastatyti mašiną.

Kalbėdamas apie ketvirtadienio Eurolygos dvikovą „Siemens” arenoje su Tel Avivo „Maccabi” (Izraelis) komanda Robertas vylėsi, jog susirinks pilnutėlė arena, o žaidėjai stengsis parodyti, kad ne be reikalo komanda sugrįžo į stipriausią Europos klubų čempionatą.

„Mūsų tikslas – patekti tarp stipriausių 16 komandų, – kalbėjo kapitonas. – „Maccabi” visada buvo stipri, galinga, tačiau tikiu, jog pasirodymą namie pradėsime nudžiugindami žiūrovus.”

Viešbučio direktorius Darius Muižys įteikė du krepšinio kamuolius primenančius tortus žaidėjams, kurie vakar šventė gimtadienius. Pasirodo, rugsėjo 29-ąją yra gimę H.Price’as ir J.P.Batista. Pirmajam sukako 26, pastarajam – 28 metai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.