SAS tęsia skrydžius tarp Palangos ir Kopenhagos

Skandinavijos avialinijų direktorių tarybai spalio 28 dieną priėmus sprendimą visiškai baigti „Dash 8 Q400” lėktuvų eksploataciją skrydžiams, SAS pirmadienį toliau tęsė skrydžius tarp Palangos ir Kopenhagos kitu lėktuvu.

Po vienos dienos pertraukos šį pirmadienį MD-80 tipo lėktuvas skrido dieniniu reisu iš Kopenhagos į Palangą ir atgal.

„Mums ypač svarbus klientų pasitikėjimas. Būtent dėl to SAS priėmė sprendimą visiškai atsisakyti „Dash 8 Q400″ tipo lėktuvų, kurių naudojimas neleido užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų kokybės. Dėl tos pačios priežasties dabar stengiamasi kuo labiau sumažinti šio sprendimo keleiviams sukeltus nepatogumus”, – sakė SAS atstovybės Lietuvoje ir Latvijoje vadovė Rūta Jucienė.

Pasak jos, avialinijos supranta savo įsipareigojimų keleiviams svarbą bei siekia kiek įmanoma kokybiškiau juos vykdyti. Artimiausiomis dienomis SAS peržiūrės visų savo skrydžių tvarkaraštį. Tada paaiškės, kaip ir kokie lėktuvai skraidys tais maršrutais, kuriems iki šiol buvo naudojami „Dash 8 Q400” lėktuvai.

„Aptarnaudamos didžiausią Palangos oro uosto keleivių srautą bei netrukus liksiančios vienintelės avialinijos, skraidinsiančios keleivius iš Palangos, SAS sieks ir toliau vykdyti skrydžius tarp Palangos ir Kopenhagos bei užtikrinti sklandų keleivių aptarnavimą”, – sakė R. Jucienė.

SAS duomenimis, pirmadienį ir antradienį keleivius reisu Kopenhaga-Palanga-Kopenhaga skraidins jau minėtas MD-80 tipo lėktuvas. Informacija apie SAS skrydžius skelbiama tinklalapyje www.flysas.lt.

Avialinijų SAS direktorių taryba priėmė sprendimą visiškai baigti „Dash 8 Q400” tipo lėktuvų eksploataciją po to, kai šeštadienį, spalio 27-ąją, avariniu būdu Kopenhagos oro uoste buvo priverstas leistis šio tipo lėktuvas, skridęs iš Bergeno į Danijos sostinę. Lėktuvu skridę 40 keleivių ir 4 įgulos nariai nenukentėjo.

SAS – pirmoji užsienio aviakompanija, 1992 metais pradėjusi reguliarius skrydžius į Vilnių. Šiuo metu SAS vykdo reisus tarp Danijos sostinės Kopenhagos ir Palangos 13 kartų per savaitę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.