Rankinė: kaip išsirinkti?

Išsirinkti rankinę taip sunku kaip ir gyvenimo palydovą: su ja turi jaustis komfortiškai, ji turi kelti simpatiją aplinkiniams, atitikti jūsų statusą ir dar būti pasirengusi jums padėti bet kurią akimirką.

Tačiau, kitaip nei gyvenimo palydovų, rankinių pasirinkimas toks didžiulis, jog ir puikiausia mados bei stiliaus žinovė gali pasijusti aklavietėje. O kainą už gerą rankinę reikia mokėti aukštą.

Taigi kurią rinktis: mažą ar didelę? Konservatyvią ar ekstravagantišką? Santūrią ar išpuoštą detalėmis? 2007-2008 m. rudens bei žiemos kolekcijos aiškaus atsakymo nepateikia. Dizaineriai siūlo keletą tendencijų, iš kurių esminės yra šios…

Spalvos

Auksas, sidabras, bronza. Brangiųjų metalų spalvos rankinė – universali: ji puiki palydovė tiek biure, tiek romantiškame pasimatyme.

Faktūra

Šią žiemą blizgesys madingas kaip niekad. Lakuotos rankinės atrodo šventiškai ir traukia akį netgi būdamos kuklių rudeninių spalvų.

Dydis

Populiarumo viršūnėje – didžiulės rankinės. Jos džiugina dalykines moteris, kurioms rankinė – ne tik įvaizdžio puošmena, bet ir būtinas aksesuaras, kuriame telpa viskas, ko reikia.

Raštas

Ruduo nėra pretekstas atrodyti nuobodžiai, pasirinkus tik ramias, vientisas spalvas ir paprastas formas. Leiskite sau bent jau ryškią detalę – rankinę su plėšriųjų žvėrių kailio raštais. Šį sezoną tai ypač madinga.

Klasika

Klasika amžina – tai aksioma. Bet kurios GF Ferre rankinės sėkmės faktoriai akivaizdūs: sodri spalva, aukštos kokybės medžiaga, švytinčios detalės. GF Ferre rankinė su lakuotais intarpais atitinka biuro aprangos reikalavimus bei dera aukštuomenės vakarėliui.

Detalės

Dizaineriai seniai liovėsi naujai atradinėti formas, spalvas ir medžiagas. Jie susikoncentravo į detalių originalumą. Kiekvienos markės rankinė turi turėti „paslaptį” – žavų kaspinėlį, užtrauktuką su rakteliu ir pan.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.