V.Gazajevas: „Taip klysdamas daug taškų neiškovosi”

Po antradienį 2-1 Milano „Inter” ekipai pralaimėtų UEFA Čempionų lygos rungtynių namuose kalbėjęs Maskvos CSKA vyriausiasis treneris Valerijus Gazajevas neslėpė apmaudo dėl prasto pasirodymo antrajame kėlinyje.

Maskvos klubas į pertrauką išėjo pirmaudamas 1-0 po brazilo Jo įvarčio 32 rungtynių minutę, tačiau antrajame kėlinyje aikštėje dominuoti pradėjo svečiai iš Italijos, 52 minutę Hernano Crespo dėka išlyginę rezultatą, o po Walterio Samuelio įvarčio 80-ąją minutę šventę pergalę.

„Pirmajame kėlinyje žaidėme gerai, susikūrėme progų, turėjome iniciatyvą, tačiau antrajame kėlinyje geriau žaidė „Inter”, kadangi keitimai dėl traumų (Dudu ir Aleksėjui Berezutskiui – aut. past.) atlikti keitimai susilpnino mūsų ekipą, – po rungtynių kalbėjo CSKA strategas. – Žinoma, antrasis „Inter” įvartis buvo mūsų vartininko klaida, kaip ir praėjusiose rungtynėse su „Fenerbahce”. Taip klysdamas Čempionų lygoje daug taškų neiškovosi.”

„Iki traumų aikštėje žaidėme praktiškai stipriausios sudėties, nebuvo tik Vagnerio Love`o, kuris patyrė traumą atstovaudamas Brazilijos rinktinei,” – teigė V.Gazajevas.

Treneris pripažino, kad dabar jo klubo situacija G grupėje, kurioje dar rungtyniauja Eindhoveno PSV ir Stambulo „Fenerbahce”, tapo sudėtinga: „Po dviejų pralaimėjimų ir vienų lygiųjų bus sunku kažką pasiekti grupėje, tačiau mes neketiname nuleisti rankų. Sunkiai kausimės visose trijose likusiose rungtynėse, net jei mūsų galimybės žengti toliau bus tik teorinės”.

Tuo tarpu „Inter” strategas Roberto Mancini po rungtynių buvo labai laimingas ir pareiškė, kad „tai buvo svarbi ir pelnyta pergalė”.

„CSKA yra labai gera komanda, tačiau po praleisto įvarčio mes dominavome aikštėje ir galėjome įmušti daugiau nei du įvarčius, – kalbėjo italas. – Kiekvienai komandai reikia tokių puolėjų, kurie gali pakeisti rungtynes, kaip šiandien padarė Crespo. Tačiau tuo pačiu noriu su įvarčiu pasveikinti ir Samuelį, kuris pastaruoju metu demonstravo puikią formą.”

„CSKA man paliko didelį įspūdį, – pagyrų varžovams negailėjo strategas. – Jie puikiai pradėjo rungtynes ir sukėlė mums daug problemų. Negali diktuoti tempo visas 90 minučių, todėl esu patenkintas, kaip mano komanda žaidė po praleisto įvarčio.”

„Į kitą etapą dar nepatekome, tačiau šia svarbia pergale žengėme labai didelį žingsnį, – teigė italas. – Dabar, norint žengti toliau, mums užtenka laimėti savo namų rungtynes.”

Po trijų turų G grupėje su 6 taškais pirmauja „Inter”, tašku mažiau turi antroje vietoje žengiantis „Fenerbahce”. Eindhoveno PSV su keturiais taškais yra trečia, o paskutinę vietą vos su vienu tašku užima CSKA.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.