F.Rijkaardas: „Lygiosios svečiuose nėra blogai”

Antradienį gražiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Glazgo „Rangers” be įvarčių sužaidusių „Barcelona” vyriausiasis treneris Frankas Rijkaardas apgailestavo, kad jo auklėtiniams nepavyko įmušti, tačiau dėl lygiųjų nesiskundė.

„Rungtynes pradėjome puikiai, kontroliavome kamuolį, tačiau nepasisekė įmušti, – teigė olandas. – Bendrai žiūrint, tai buvo geros rungtynės, nors žinome, kad kai kurias žaidimo vietas reikia taisyti.”

„Manau, kad šiandien komanda sužaidė pakankamai gerai ir nusipelnė nugalėti, nors ir „Rangers” gynėsi labai gerai, – kalbėjo F.Rijkaardas. – Tačiau Čempionų lygoje lygiosios svečiuose nėra blogas rezultatas. „Rangers” mūsų grupėje jau įrodė, ką sugeba. Jie turi gerus šansus žengti tolyn, todėl gali savimi didžiuotis.”

„Nesu patenkintas, kad nepavyko įmušti, tačiau neketinu kritikuoti konkrečių savo žaidėjų, – pridūrė „Barcelona” strategas. – Žinau, kad „Nou Camp” stadione mes su „Rangers” kovosime tik dėl pergalės. Tačiau šiame gražiame futbolo pasaulyje gali nutikti visko. Tai „Rangers” jau įrodė iškovoję puikų rezultatą prieš „Lyon”. Dėl to mes juos tikrai gerbiame.”

Glazgo klubo vyriausiasis treneris Walteris Smithas pripažino, kad jo komanda neturėjo galimybių nugalėti, todėl džiaugėsi iškovotu tašku.

„Esu be galo patenkintas savo žaidėjų pasirodymu. Mes iškovojome lygiąsias su geriausia grupės komanda, – kalbėjo škotas. – Futbole dažniausiai per rungtynes susikuri vieną ar dvi progas, tačiau šiandien mums to padaryti nepavyko, todėl esu labai patenkintas iškovotu tašku.

Treneris pasidžiaugė, kad komanda savo grupėje iš trijų rungtynių iškovojo dvi pergales bei vienas lygiąsias. „Nepralaimėjome trims labai stiprioms komandoms, o tai daug pasako apie žaidėjus.”

„Mes pranokome lūkesčius. Akivaizdu, kad nesame tokia gera komanda kaip „Barcelona”, tačiau mes sunkiai kaunamės kiekvienose rungtynėse,” – kalbėjo „Rangers” treneris.

E grupėje pirmauja po septynis taškus turintys „Barcelona” ir „Rangers”. Trečią vietą užima „Lyon”, antradienį 2-0 įveikęs dar nė taško neiškovojusį „Stuttgart”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.