J.A.Riise: „Klysti nebegalime”

Norvegijos rinktinės saugas Johnas Arne Riise (John Arne Riise) pareiškė, kad „Liverpool” UEFA Čempionų lygoje daugiau klysti nebegali. Trečiadienį Anglijos klubas Stambule žais labai svarbias rungtynes su „Besiktas”.

„Liverpool” per pirmąsias dvi D grupės rungtynes iškovojo vos vieną tašką, o Turkijos klubas pralaimėjo abu susitikimus.

„Žinome, kas yra pastatyta ant kortos, – pareiškė J.A.Riise. – Kol kas iškovojome vos vieną tašką, o tai nėra gerai. Privalome prieš „Besiktas” iškovoti tris taškus, o po to laimėti ir atsakomojoje dvikovoje „Anfield” stadione. Tada susigrąžintume galimybę žengti toliau.”

Norvegas taip pat pareiškė manąs, kad šeštadienį iškovota pergalė Liverpulio derbyje su „Everton” gali būti lemiamas posūkis šiame sezone.

„Šios rungtynės galėjo būti lemiamos, – pareiškė saugas, galintis žaisti ir gynėjo pozicijoje. – Šiemet jau turėjome kelis kluptelėjimus, praradome taškų Čempionų lygoje ir Anglijos čempionate. Pergalė prieš „Everton” mums labai svarbi, galinti pakeisti sezono eigą.”

„Čempionų lygos grupėje mums liko tik keturios rungtynės, todėl klysti nebegalime, – pridūrė norvegas. – Žinome, kad mūsų situacija nėra pati geriausia, o pralaimėjimas namuose prieš „Marseille” buvo labai skaudus. Tačiau Stambule jau esame pasiekę didelių pergalių, metas tai pakartoti.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.