„airBaltic” atidaro papildomą reisą iš Vilniaus į Kišiniovą

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic”, rugsėjo 1 d. iš Vilniaus oro uosto pradėjusi keleivius skraidinti į Moldovos sostinę Kišiniovą, nuo lapkričio 13 d. į šį miestą skraidys dažniau. Pasak oro bendrovės atstovybės Lietuvoje generalinio direktoriaus Tado Vizgirdos, tai lėmė didesnė nei tikėtasi skrydžių į šį Moldovos miestą paklausa.

„Nors į Kišiniovą pradėjome skraidyti tik nuo rudens pradžios, jau pajutome šio maršruto poreikį. Didėjantis lėktuvų salonų užpildymas patvirtina, kad tiesioginiai skrydžiai į Moldovos sostinę yra iš ties aktualūs, skrendantiems tiek verslo, tiek asmeniniais tikslais. Tai pirmoji mūsų kryptis iš Vilniaus į Rytus, ir džiugu, kad ji tokia sėkminga”, – teigia „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Papildomas reisas iš Vilniaus į Kišiniovą bus vykdomas antradieniais, ir iš viso į Kišiniovą keleiviai galės vykti tris kartus per savaitę (antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais). Bilieto kaina, perkant internetu, nuo 175 Lt (į vieną pusę, su oro uosto mokesčiais). Skrydis trunka apie dvi su puse valandos.

Taip pat „airBaltic” primena, kad nuo šio savaitgalio, spalio 28 d., oro bendrovės lėktuvai pradės skraidyti pagal naująjį žiemos tvarkaraštį. Jame numatyti dažnesni skrydžiai iš Vilniaus į Helsinkį, Miuncheną, Oslą, Rygą ir Berlyną. Pagal naująjį tvarkaraštį „airBaltic” iš Vilniaus į Helsinkį skraidins 12 kartų per savaitę, į Miuncheną – 7 kartus, į Oslą – 5 kartus, į Rygą – 16 kartų, į Berlyną – 5 kartus per savaitę. Iš Rygos oro bendrovė skraidins dvejomis naujomis kryptimis: į Suomijos miestą Oulu ir Uzbekistano sostinę Taškentą. Žiemą „airBaltic” pasiūlys tiesioginius skrydžius iš Rygos į Egipto kurortą Hurgadą.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., SAS – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic” lėktuvų parką sudaro dvidešimt vienas lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500”, trys „Boeing 737-300” ir aštuoni „Fokker 50” lėktuvai. Šiuo metu bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Rygos, taip pat skrydžius iš Kaliningrado bei Liepojos

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.