Išvyko į Turkiją

Klaipėdos badmintonininkai Melnragės sporto salėje vykusiame tradiciniame badmintono turnyre „Gintarinis pajūris- 2007” iškovojo net šešis aukso medalius.

A grupėje tris kartus ant pirmojo prizininkių pakylos laiptelio kopė Gerda Voitechovskaja. Ji buvo neįveikiama asmeninėse varžybose bei porose su Donatu Narvilu ir Emilija Mateikaite.

Be to, D.Narvilas visus parklupdė ir individualiose varžybose.

B grupės prizininkais tapo Kazimieras Dauskurtas ir Emilija Mateikaitė. C grupėje vyrų dvejetų varžybose nugalėjo klaipėdietis Daumantas Vitkauskas su partneriu iš Kauno Mindaugu Loveikiu.

„Maloniai įspūdingu žaidimu ir kovingumu nustebino K.Dauskurtas ir I.Linkutė”, – dienraščiui sakė Klaipėdos ekipos treneris Antanas Narvilas.

Tai buvo paskutinė repeticija prieš Europos jaunių iki 17 metų komandinį badmintono čempionatą, kuris jau šiandien prasidės Stambule (Turkija).

Jame varžysis šeši lietuviai: klaipėdietė G.Voitechovskaja, kretingiškis Edgaras Slušnys, kaunietė Indrė Starevičiūtė, tauragiškis Povilas Bartušis, vilniečiai Oksana Jaciuk ir Alanas Plavinas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.