Gargždus sudrebino raumeningi vyrai

Į Gargžduose vykusias atviras Lietuvos kultūrizmo finalines varžybas patekęs vienintelis klaipėdietis Julianas Grišajevas nusivylė teisėjų darbu.

Vyrų kultūrizmo kategorijoje ketvirtas likęs uostamiesčio tvirtuolis teigė, kad buvo vertas antros vietos.

„Nėra žodžių, esu nusivylęs. Į šias varžybas specialiai atskridau iš Airijos. Jau prieš čempionatą sklandė kalbos, kad pirmos dvi vietos yra nupirktos”, – „Klaipėdai” aiškino J.Grišajevas.

Nors tik trys geriausieji iškovojo kelialapius į spalio 27 dieną Anglijoje vyksiantį Mr. Universe čempionatą, tačiau Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacijos prezidentas Saulius Misevičius kelialapį į prestižines varžybas pažadėjo ir J.Grišajevui.

„Taip nutiko todėl, kad antrąją vietą iškovojęs šiaulietis Ramūnas Tarvidas tuo pat metu išvyksta į kitas kultūrizmo varžybas”, – sakė S.Misevičius.

Nenugalimas šioje grupėje buvo vilnietis Giedrius Gailiūnas.

Dar atskirose grupėse pirmąsias vietas iškovojo vilnietis Paulius Taparauskas (jaunimo misteris fitnesas), šiaulietė Elietė Lukytė (merginų mis fitnesas), kaunietis Marius Mockus (jaunimo kultūrizmas), panevėžietė Živilė Jankauskienė (mr. fitnesas), vilnietis Linas Kričala (mis fitnesas) ir kaunietė Ingrida Radziukynienė (mis figūra).

Tarp trenerių geriausiais pripažinti Irina ir Saulius Misevičiai. O jų klubas „Geležiniai žmonės” – tituluočiausiu.

Varžybas paįvairino parodomąją programą paruošęs vienas geriausių šalies kultūristų Rolandas Pocius. „Žemaitijos ąžuolu” vadinamas galiūnas jau savaitgalį Korėjoje sieks pasaulio čempiono titulo.

Priminsime, kad Klaipėdos universitete kūno kultūros ir sporto pedagogikos specialybę paskutiniame kurse kremtantis atletas jau du kartus yra tapęs planetos vicečempionu.

„Sunku pasakyti, kaip seksis šįkart, tačiau degu noru pagaliau tapti geriausiuoju pasaulyje”, – neslėpė vilčių galingo stoto vyras.

S.Misevičius pažymėjo, kad R.Pociaus apimtys labai įspūdingos, tačiau forma nėra optimali. „Reikėtų jam dar šiek tiek „apsisausint”, – paprašytas įvertinti atleto sportinę formą komentavo Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacijos prezidentas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.