„Virtus” klubui dvikovoje su „Žalgiriu” nepadės suspenduotas D.Hollandas

Bolonijos „Virtus” klubas nutarė griežtai nubausti vieną savo komandos lyderių 25 metų 198 cm ūgio amerikietį Delonte Hollandą. Krepšininkas yra suspenduotas neribotam laikui ir tikrai praleis pirmąsias Eurolygos rungtynes su Kauno „Žalgirio” komanda.

Komandos generalinis vadybininkas Claudio Sabatini teigė, jog krepšininkui nebus atleista iki tol, kol šis nesupras, kad klube reikia laikytis tam tikrų disciplinos normų.

Italijos spauda skelbia, jog krepšininko agentas bando sutaikyti klubo vadovus su D.Hollandu, tačiau šie kol kas atsisako spręsti konfliktą.

Primename, kad maždaug prieš savaitę „Virtus” klubas jau buvo suspendavęs keturis amerikiečius, kurie per vėlai grįžo į viešbutį po linksmybių mieste. Tarp suspenduotų žaidėjų buvo ir D.Hollandas.

Tada krepšininkai atsiprašė už drausmės pažeidimą ir pažadėjo, jog tai nepasikartos. Klubo vadovai priėmė atsiprašymus ir sustabdė suspendavimą, todėl legionieriai nepraleido nė vienerių rungtynių.

Tačiau šįsyk klubo vadovai buvo kur kas piktesni. „Suprantu, kad visi nepatenkinti, bet o ką siūlote daryti? – italų žurnalistų klausė C.Sabatini. – Jo poelgis – neatleistinas. Jis ne tik kenkia komandai, bet ir rodo blogą pavyzdį kitiems žaidėjams. Gal nereikėjo atleisti jį jau po pirmojo pažeidimo?” pasipiktinęs kalbėjo vadybininkas.

Klubo atstovas neatskleidė tikslios konflikto priežasties ir ką konkrečiai padarė minėtas krepšininkas. „Pasirašėme su žaidėju trejų metų sutartį, tačiau tai nereiškia, jog jis gali daryti, ką panorėjęs.”

Pasak artimų komandai šaltinių, „Virtus” pradėjo dairytis naujo krepšininko, o D.Hollandas jau artimiausiu metu gali tapti bedarbiu.

D.Hollandas yra vienas „Virtus” komandos lyderių. Jis spėjo sužaisti 6 Italijos čempionato rungtynes ir vidutiniškai per 28 minutes surinkdavo 11,7 taško bei atkovodavo 3,5 kamuolio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.