LNK „Solo su orkestru” – vyrai prieš blogas mergaites

Šį sekmadienį „Solo su orkestru” TV žiūrovų komandai iššūkį meta merginų ketvertukas „Blogos mergaitės”. Naujai iškeptos žvaigždutės nenori būti lyginamos su žiopčiojančiomis pamaivomis ir nori įrodyti, jok ne tik moka gerai dainuoti, bet ir turi nemažai muzikinių žinių. Kur gi ne – Milisandra ilgą laiką savo vokalinius sugebėjimus tobulino operos solisčių pamokose, Guoda besimokydama B. Dvariono muzikos mokykloje iškart tapo R. Čivilytės numylėtine, Lina seka šeimos muzikalumo tradiciją, nes visi jos šeimos nariai – muzikantai, na o Rasa šiaip teigia turinti neeilinių vokalinių sugebėjimų… Ar tai tiesa? Ar „Blogos mergaitės” moka gerai dainuoti?..

Merginų jėgoms išbandyti laidos vedėjas Deivis sukviečia pačių dalyvių suburtą komandą iš Kauno – vadybininką ir naktinio klubo JD‘ų Darių, kosmetologę ir masažistę Kristiną, melomaną inžinierių Liną ir Pantomimos teatro aktorę Ritą. Visi jie geri draugai, tačiau toli gražu ne profesionalai… bet tai nereiškia kad jie neturi šansų nugalėti – juk „Solo su orkestru” skelbia, kad, jei tik gali dainuoti, tai ir dainuok!

„Blogos mergaitės” iš tiesų pasirodo ne iš kelmo spirtos ir spėja teisingai vieną dainą po kitos. Žiūrovų komandai darosi riesta ir jai tenka atsisakyti vieno nario po kito. Įpykę vieninteliai žaidimo vyrukai išeliminuoja visas savo komandos merginas. „Blogoms mergaitėms” neatspėjus dainos, taip lengvai nepavyksta atsikratyti savo narių. Jos niekaip negali nuspręsti kuriai merginai „uždėti minusą”. Kantrybę praranda net Olialia merginos, kurios pasiūlo priešininkams išmesti jų narę. Priešininkai trina delnus – jie žino, kad vienintelis kelias į laimėjimą – atsikratyti stipriausių priešininkų. Pastebėję, kad daugiausiai dainų atspėja Lina, jie nė nemirktelėję pasiūlo merginai baigti žaidimą. Lina tokio akibrokšto tikrai nesitiki ir neatrodo labai apsidžiaugusi. Tačiau žaidimas yra žaidimas ir jai telieka išeinant pasiųsti priešininkams linkėjimus… Štai tokia bauda už neryžtingumą…

Iki žaidimo galo atsilaikę vyrukai paskutinei dainai stoja prieš likusių „blogųjų” gražuolių komandą. Iš pažiūros nieko bendra su muzika neturintys vyrai mūrai stovi tarsi liežuvį prariję. Ar jiems pavyks nugalėti profesionalias dainininkes? Ar vyriška logika lengviau pasiduos Deivio užuominų klastai? Ar „Blogos mergaitės” atkeršys už merginų išmetimą ir sutriuškins vyrus į šipulius? Pamatysite sekmadienį, 19.30 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.