Po medaus mėnesio – vėl prie darbų

Anglijoje ir Ispanijoje romantišką medaus mėnesį praleidusi su gerbėjais atsisveikinančios grupės „Mango” narė Lina Kaklytė sako, jog gyventi kelionėsįspūdžiais laiko neturinti – juk reikia repetuoti koncertiniam turui.

Rugsėjo pabaigoje Palangoje susituokę 23 metų „Mango” dainininkė Lina Kaklytė ir 28-erių jos išrinktasis Mantas Šerpytis medaus mėnesiui pasirinko kelionę į Angliją, o vėliau – į saulėtąją Ispaniją.

Pasak dainininkės, Anglijoje jie neužtruko – čia praleidę keturias dienas išskubėjo į Ispaniją, kur ilsėjosi dvi savaites. „Iš tikrųjų pailsėjome puikiai, kiauras dienas gulėjome ir deginomės paplūdimyje, šiek tiek pakeliavome ir pasigrožėjome Ispanijos gamta, prabangiais kurortais”, – dalijosi įspūdžiais Lina, pasak kurios, čia tikrai yra į ką pažiūrėti.

„Labai įdomus jausmas apėmė lankantis Gibraltare – nuo kalno viršūnės matyti Afrika, Ispanijos apylinkės, o stovi Anglijai priklausančioje žemėje, – pasakojo L. Kaklytė. – Čia sužavėjo ir būriai jaukių beždžionėlių, kurias galėjome maitinti. Medaus mėnuo tikrai praleistas puikiai – šiluma, jūra, besišypsantys žmonės, gera nuotaika ir romantika.”

Kaip tikino dainininkė, smagiausia buvo tai, kad visą tą laiką ji leido dviese su Mantu. „Galiu patikinti, kad tikrai nepabodo jo draugija”, – juokėsi mergina.

Pirmasis pojūtis pirmadienį grįžus į Lietuvą: „Šalta, – prisipažįsta Lina. – Tačiau labai greitai adaptavausi ir kibau į darbus, juk reikia repetuoti koncertiniam turui.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.