Jaunuolių pramogos baigėsi mirtimi

Keturių jaunuolių pasivažinėjimas mašina, paimta iš vieno jų tėvo, baigėsi žiauria nelaime: vienas žuvo, trys 15-16 metų paaugliai sužaloti. Kas vairavo transporto priemonę, tikslinama.

Užvakar, apie 19.30 val., P. Lideikio gatvėje, nusileidęs nuo viaduko, visureigis „Kia Sorento” išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir trenkėsi į pakelės apšvietimo stulpą.

Šis nuo smūgio lūžo, o skriejantis automobilis vertėsi ant stogo bei trenkėsi į medžius.

Iškritęs iš mašinos, važiavusios nuo Melnragės pusės, vietoje žuvo 18-metis Klaipėdos laivų statybos ir remonto moksleivis Gediminas V., žinomo miesto kultūrizmo trenerio sūnus, beje, vienintelis pilnametis šiame automobilyje.

Sumaitotame visureigyje įkalintus paauglius – 15-metį Karolį B. ir 16-metį Gediminą P. – išvadavo tik atskubėję ugniagesiai gelbėtojai. 16-metis Vytautas A. sugebėjo iš mašinos išlipti pats.

Trijulė dėl sunkių traumų pateko į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Du jaunuoliai gydomi Reanimacijos, vienas – Traumatologijos skyriuose.

Kas vairavo „Kia Sorento”, vis dar tiriama. Tai paaiškės po ekspertizių, tarp jų – ir DNR. Iš mašina važiavusiųjų vairuotojo pažymėjimą turėjo tik Gediminas V. Vaikinas jį gavo tik metų pradžioje.

Teisėsaugininkai spėja, kad dėl nelaimės kaltas jaunuolių nepatyrimas vairuojant, lietus ir didelis greitis.

„Smūgis, lūžta stulpas, mašina toliau skrieja, verčiasi, pasikabina medžiuose. Važiuojant leistinu greičiu šito, manau, neįvyktų”, – sakė uostamiesčio policijos Eismo priežiūros skyriaus viršininkas Alvydas Katkauskas.

Pasak pareigūnų, visureigis registruotas kavinių ir barų verslu užsiimančios bendrovės „Klaipėdos žuvėdra” vardu. Juo važinėja Vytauto A. tėvas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.