„Biplan” džiūgauja – klipas baigtas

Šią savaitę lietuviškojo MTV kanalo eteryje pradėjo suktis naujausias roko grupės „Biplan” dainos „Aš be tavęs ne aš” vaizdo klipas

Kaip pasakojo grupės „Biplan” lyderis Maksas Melmanas, naujojo vaizdo klipo idėja – kolektyvinio darbo rezultatas. „Aš be tavęs ne aš” yra trečiasis klipas, kurį grupė nufilmavo padedama režisieriaus ir gero draugo Rimo Bružo. Kaip visi anksčiau kartu filmuoti klipai, taip ir šis atskleidžia kolektyvinio mąstymo idėją. „Pagrindinė mintis kilo R.Bružui, o vėliau visi grupės nariai su juo pasidalijo pastabomis ir nuomonėmis. Klipas mums atrodo išskirtinis tuo, kad jį filmuojant vyravo itin draugiška atmosfera. Buvo smagu, nes visi prie šio klipo kūrybos ir filmavimo prisidėję žmonės, netgi filmavimo aikštelės asistentai ir techniniai darbuotojai yra geri mūsų pažįstami ar draugai”, – gera nuotaika tryško Maksas.

Daina „Aš be tavęs ne aš” įrašyta kartu su atlikėja Karina Krysko iš grupės „69 danguje”, todėl vaizdo klipo filmavimui tinkamo laiko reikėjo surasti ne tik patiems „biplanams”, bet ir Karinai. Nors klipo scenarijus atsirado labai greitai – maždaug per savaitę, tačiau jį nufilmuoti užtruko visą vasarą. „Iš viso klipas nufilmuotas per tris susitikimus. Filmavimas kiek užsitęsė dėl atsiradusių nedidelių techninių kliūčių, nes visas veiksmas vyko ant sunkvežimių platformos. Be to, vasarą labai daug koncertavome ir mes, ir Karina. Kiekvienai filmavimo serijai sugaišome po vieną dieną, todėl realiai „tilpome” į tris dienas. Kiek ilgiau teko klipą montuoti”, – LŽ pasakojo grupės lyderis.

Žiūrėdamas galutinę vaizdo klipo versiją M.Melmanas filmavimo rezultatu liko patenkintas. „Nors girdėjau, kad režisierius interviu minėjo, esą klipas išėjo ne visai toks, kokį galutinį rezultatą jis įsivaizdavęs. Man atrodo, visas kūrybos žavesys ir yra tai, kad filmuojant nuolat atsiranda naujų idėjų ir netikėtų scenarijaus posūkių. Manau, klipas yra kaip tik toks, kokį įsivaizdavau, netgi geresnis”, – džiaugėsi Maksas.

Televizijos eteryje šis vaizdo klipas pradėjo suktis vos prieš keletą dienų, tačiau Maksas jau spėjo sulaukti atsiliepimų, ir, jo džiaugsmui, visi jie labai palankūs. „Kai klipas buvo įdėtas į vieną interneto portalų ir jį pradėjo vertinti žiūrovai, baiminausi skaityti komentarus. Mano nuostabai, iš gausybės nuomonių vos kelios buvo neigiamos, o dauguma atsiliepimų labai šilti ir džiugūs”, – dėl palankių komentarų negalėjo atsidžiaugti Maksas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.