„MTV Supermercado“ vakarėliai tęsiasi su Supafly

Neseniai stilingo laisvalaikio centro klube „Champagne Bar” nuaidėjo pirmasis „MTV Supermercado” vakarėlis, kurio metu pasirodė dieviškojo balso savininkas Robert Owens iš Jungtinių Amerikos Valstijų. Pusės tūkstančio entuziastinga žiūrovų auditorija atlikėją pasitiko šūksniais ir plojimais, o atliekant hitus nenustygo vietoje.

„Koncertuodamas labai išvargstu. Man tai yra didelis ir dažnai labai sekinantis darbas, tačiau pasirodymas „Champagne Bar” ir jo publika buvo vienas malonumas. Aš niekada nepamiršiu tų emocijų, kurias mačiau žiūrovų akyse”, – neslėpdamas džiaugsmo pasakojo Robertas Owenas.

Šį penktadienį, spalio 19 dieną, „MTV Supermercado” vėl kvies apsilankyti „Champagne Bar” ir pagauti dar vieną žvaigždę. Šį kartą tai Supafly iš Didžiosios Britanijos. Supafly vaikinai yra pripažinti geriausiais šokių muzikos šou atlikėjais ne tik Anglijoje. Vaikinų komandą sudaro dydžėjus ir prodiuseris. Ši komanda gali didžiuotis ne tik geriausių Londono vakarėlių kūrėjų reputacija, bet ir tuo, kad jau keleri metai jų muzika nesitraukia iš Anglijos topų. Supafly koncertuoja tiek mažoms, tiek didelėms auditorijoms. Be jokios abejonės, tai dar viena pavydėtiną sėkmę pelniusi „MTV Supermercado” žvaigždė.

„Važinėjame labai daug, nors galėtume koncertuoti tik namuose, ypač kai gerbėjams vis maža ir maža koncertų. Labai įdomu bus atvykti į Lietuvą. Mes pasirūpinsime lietuvaičių nuotaika, o jei jie mūsų pasirodymo metu patirs gyvenimo džiaugsmą ir tikrąją energiją, mes būsime labai patenkinti savo pasirodymu”,- juokėsi Supafly vaikinai.

Supafly – tai neįtikėtinas Reggy, Hip Hop, Rock ir House muzikos stilių derinys.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.