„Šok su žvaigžde” vedėja Edita Daniūtė veržiasi į eterį

Pirmagimės dukrytės susilaukusi „Šok su žvaigžde” vedėja, pasaulio čempionė Edita Daniūtė, medikų jau išleista namo.

„Namuose daug smagiau, jauku, pilna dovanėlių”, – po keturių ligoninėje praleistų dienų sakė Edita. Pasak laidos vedėjos, mažoji Evita miega gerai, valgo gerai, leidžia tėveliams išsimiegoti. „Tokį kūdikį auginti – vienas malonumas”, – juokėsi Edita, vis kartodama, kad tik neprisikalbėtų.

Mažąją Evitą ir jaunąją mamytę Editą namuose laukė tėčio staigmena. „Abi gavome po simbolinį pakabutį. Aš – su Vėžio, Evita – su Svarstyklių ženklu”, – džiaugėsi E. Daniūtė.

Naujai iškepta mamytė pasiruošusi grįžti į tiesioginį „Šok su žvaigžde” eterį. „Nežinau, kaip jausiuos penktadienį, bet jau norėčiau kibti į darbus. Jaučiuosi pasirengusi. Bet ar išdrįsiu palikti Evitą, dar negaliu pasakyti. Dar šiek tiek palaukime, iki penktadienio yra laiko”, – šypsojosi Edita.

„Mes siūlome Editai dar pailsėti, atsipūsti, raginame neskubėti. Juk svarbiausia, kad jai ir kūdikiui viskas būtų gerai. Nors ji ir sako, kad jau pasiruošusi grįžti”, – sakė „Šok su žvaigžde” projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

„Pentadienį iš ligoninės stebėjau tiesioginį eterį, Vytautas galėtų ir dešimt vedėjų pavaduoti, jam kalbos niekada nepritrūks”, – gyrė savo parnerį Vytautą Rumšą Edita.

„Šok su žvaigžde” vedėją namuose jau aplankė jos gera pažįstama, drabužių dizainerė Eglė Modzeliauskienė. „Susitarėme dėl dviejų suknelių laidai. Vienos – raudonos, kitos – ciklamenų spalvos. Išmatavo. Ir ką, situacija nėra tokia jau bloga”, – juokėsi pasaulio šokių čempionė.

Nors dar neaišku, ar suknelių šiam penktadieniui prireiks, bet tėtis pasiruošęs mažylę prižiūrėti tiesioginio eterio metu. „Rastume kokią ramią vietelę „Vikondoje”, kurioje tėvelis su dukryte jaukiai galėtų palaukti mamytės”, – sakė Edita.

Pasak projekto vedėjo Vytauto Rumšo, Editos Daniūtės dalyvavimas laidoje nėra vienintelis vakaro nežinomasis. Stanislovui Buškevičiui gydytojai įtaria menisko įplyšimą, Vladimirui Romanovui sugipsuota ranka, sutvarstytas kelis, o jo partnerei Sandrai – raiščių įplyšimas, sutvarstyta čiurna.

„Gydytojai prieštarauja Vladimiro Romanovo ir Stanislovo Buškevičiaus dalyvavimui projekte. Neaišku, kas nugalės – sveikas protas ar azartas?”, – sakė V. Rumšas.

Šią savaitę projekte „Šok su žvaigžde” iššūkį meta magė Diana iš magijos teatro „DiArchy” Ji šoks su „Kelio į žvaigždes” choreografo Šarūno Kirdeikio naujai sukurta vaikinų grupe. Jų šokis bus miuziklo „Čikaga” tema su Brodvėjaus džiazo elementais.

„Šok su žvaigžde” – penktadienį 19.10 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.