Prie karštojo mikrofono Deividui draugiją palaikys Laisva

Audringa reakcija į menkutę kritiką, vienodos „svorio” kategorijos su Deividu, į blogąją pusę pasikeitęs elgesys – tokie argumentai skambėjo iš „Kelio į žvaigždes 3” šios savaitės lyderio Valdo lūpų iš kart po to, kai prie karštojo mikrofono jis pasiuntė Laisvą.

Dešimt realybės šou dalyvių gali atsipūsti – dar bent vieną savaitę jie keliaus link žvaigždžių. Susirūpinti vertėtų tik Deividui, kuris antradienį surinko daugiau minusų už Anatolijų, ir Laisvai, kuri taip nenorėjo stoti į muzikinę kovą šeštadienį, tačiau Valdo žodis buvo lemiamas.

Vakarą prieš savo sprendimą Valdas labai jaudinosi, niekaip negalėjo nuspręsti, ką sodinti ant karštosios kėdės. Aplink lyderį atsirado pulkas „advokatų”, ginančių save – likę „keliukai” vienas per kitą garsiau svarstė, kuris dalyvis turėtų kovoti dėl išlikimo.

Valdas galiausiai apsisprendė rinktis iš Anatolijaus ir Laisvos. „Tačiau kad ir kaip tu besielgtum scenos užkulisiuose, aš privalau tave vertinti pagal tavo muzikinius sugebėjimus. Už tai, kad dainuoji mums pritariančiuoju vokalu ir groji įvairiais muzikos instrumentais tau minuso skirti negaliu”, – kalbėjo Valdas ir užgesino šviesą ties Anatolijumi. Laisva neištarė nė žodžio, tik paspaudė Valdui ranką ir išėjo iš kambario.

Šį šeštadienį Tauragėje – mišri dviejų jurbarkiečių ir, anot Valdo, vienodų „svorio” kategorijų „boksininkų” dvikova.

Kuo toliau, tuo labiau aiškėja „Kelio į žvaigždes 3” sąmokslo teorija. Dalyviai ima kalbėti atvirai ir be užuolankų. Deividas Grūdą jau vadina didžiausiu apsimetėliu šiame šou. Rytoj prabils ir Romas. Visa tai – „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje ketvirtadienį 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.