Aktorė į „dugną” negrįš

JAV aktorė Lindsay Lohan per interviu vienam įžymybių savaitraščiui prisipažino, kad po to, kai liepos mėnesį buvo sulaikyta dėl vairavimo išgėrus ir narkotikų turėjimo, nusirito iki žemiausio savo karjeros taško.

„Atsitrenkiau į akmenuotą dugną”, – žurnalui „OK!” sakė 21 metų L.Lohan. Aktorė, vaidinusi tokiuose filmuose kaip „Naujokė” („Mean Girls”) ir „Keistas penktadienis” („Freaky Friday”), liepos 24 dieną Kalifornijos Santa Monikos mieste buvo sulaikyta dėl vairavimo išgėrus ir kokaino turėjimo. Ji pripažino savo kaltę ir buvo nuteista trejiems metams lygtinai, be to, jai buvo skirta viena diena kalėjimo ir dešimt valandų viešųjų darbų.

Rugpjūčio pradžioje L.Lohan išskirtiniame reabilitacijos centre „Cirque Lodge” Jutos valstijoje pradėjo dviejų mėnesių detoksikacijos programą. „Tai buvo blaivumo patirtis, – sakė L.Lohan per savo pirmąjį interviu nuo tada, kai baigė gydymąsi šiame centre. – Tai man padėjo kitomis akimis pažvelgti į save ir visus žmones, vietas bei dalykus mano gyvenime.”

Žurnalas „Entertainment Weekly” rugpjūtį citavo anonimiškus Holivudo režisierius teigiant, kad minėtas incidentas iš esmės „pražudė” L.Lohan karjerą. Tačiau aktorė tvirtino grįšianti į Los Andželą filmuotis juostoje „Išdrįsk mane mylėti” („Dare to Love Me”). „Aš ten pasiliksiu. Mano talentas yra dovana ir ketinu jį išnaudoti, – sakė ji. – Tačiau ketinu grįžti į Jutą, kad likčiau susitelkusi ir išvengčiau pagundų.” Jutoje, kur dauguma gyventojų yra mormonai, draudžiama prekiauti alkoholiu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.