„Le Broniaus šou” koketuos lietuviška grožybė V. Blinkevičiūtė

LNK „Le Broniaus šou” vedėjas Bronius le Bronjus su visa savo šeima nutarė panagrinėti dvi plačias temas: estetikos kultūrą ir agrokultūrą, todėl į studiją sodų bendrijoje „Antrieji Kryžokai” pakvietė lietuviškų grožybių pulką. Įdomiausia, kad lietuviškų gožybių bus ne trys, o keturios.

Kaime savaitę gyvenusios Mia, Genutė ir Vaida paneigs arba patvirtins mitą, kad kaimas prasigėręs. Nupeš arba ne vištą. O taip pat papasakos apie pieną tai, ko dar nežinojote. Kartu su Broniumi merginos leisis į Žemaitės apsakymo „Marti” analizę.

Iš kaimo visos trys gražuolės grįžo labai pasikeitusios. Tarsi būtų grįžusios iš kelionės į Indiją. Tai reiškia, kad grįžo įdegusios. Lyg grožio dar būtų maža, Le Bronių aplankys dar viena lietuviška grožybė – Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Vilija Blinkevičiūtė. Tokios koketės senelis Antuanas le Bronius dar nematė. Laidoje gims meilė iš pirmo žvilgsnio.

V.Blinkevičiūtė kalbės apie praeitį, ir tai bus įdomu. Kalbės apie dabartį, ir tai bus dar įdomiau. Kalbės apie ateitį, bet tą dalį teko iškirpti. Tačiau palikome jausmingą ministrės monologą apie jos pergales „Dainų dainelėje”. Laidą būtina pažiūrėti visiems pensininkams. Pensininkėms irgi.

„Le Broniaus šou” – ketvirtadienį, 20.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.