„Grand Modus“: „Renault“ augina vienatūrių šeimą

Vakar „Renault” oficialiai pristatė du naujus B segmento vienatūrius modelius: naujos kartos „Modus” ir „Grand Modus”. Naujieji modeliai, sukurti bendros „Renault” ir „Nissan” B platformos pagrindu, bus gaminami Valladolide (Ispanija) ir pasirodys prekyboje 2008 m. pradžioje.

Geriausiomis „Renault” vienatūrių kūrimo tradicijomis vadovaujantis sukurtas „Grand Modus” turi 93 mm ilgesnę ratų bazę nei „New Modus”. Bendras automobilio ilgis – 4034 mm – užtikrina visus vienatūrio privalumus. Vienatūrio išvaizdą dar labiau sustiprina ekspresyvūs priekiniai žibintai ir padailintas priekinis bamperis. Chromo juosta, einanti tarp galinių žibintų, suteikia automobilio galui platumo ir erdvumo įspūdį, kurį dar paryškina dideli galiniai žibintai.

„Grand Modus” pasižymi erdvia bagažine, kuri yra viena didžiausių kategorijoje ir kurios tūris siekia 410 dm3. „Grand Modus” bagažinė yra daugiau nei 50 proc. didesnė nei naujojo „Modus”. Modulinis interjeras leidžia lengvai transformuoti automobilio vidų. Lengvai koreguojamos, slankiojančios, 60-40 santykiu besidalinančios galinės sėdynės gali būti visiškai sulenktos į priekį ir taip žymiai padidinti laisvą erdvę automobilyje.

Ypatingas dėmesys kuriant automobilį buvo skirtas keleivių patogumui, kurį užtikrina trys individualios sėdimos vietos gale bei erdvus salonas. Keleivių patogumui taip pat įrengta daug daiktadėžių įvairiose patogiose vietose: salono grindyse, šonuose, viršuje lėktuvų stiliumi ir pan. Dėl galingų ir kartu ekonomiškų variklių „Grand Modus” yra skirtas tapti pagrindiniu šeimos automobiliu.

Naujoji „Modus” versija derina kompaktiškus išmatavimus (ilgis – 3874 mm) ir miesto automobilio privalumus su elegantiška išvaizda ir išskirtiniu komfortu keleiviams. Šis „minispace” klasės automobilis yra skirtas norintiems gero matomumo sėdint aukštesnėje pozicijoje ir gero santykio tarp kompaktiškų automobilio išmatavimų ir erdvaus salono. Automobilis išsiskiria savo patogumu ir praktiškumu – dvi sritys, kurios lėmė „Modus” populiarumą tarp klientų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.