Automobilį, kuriame žuvo princesė Diana, ketinama parduoti už 2 mln. JAV dolerių

„Mercedes” limuzino, kuriuo važiuodama žuvo princesė Diana (Diana) ir jos draugas egiptietis Dodis al Fajedas (Dodi Al-Fayed), savininkas Žanas Fransua Miusa (Jean Francois Musa) ketina jį parduoti už 2 mln. JAV dolerių, praneša BBC.

48 metų verslininkui priklauso kompanija „Etoile Limousine”, išnuomojusi „Mercedes” limuziną, kuriuo važiuodami 1997-ųjų metų rugpjūčio 31 d. užsimušė princesė Diana ir D. al Fajedas.

Pastaruosius aštuonerius metus automobilis buvo Prancūzijoje, nes šalies policija atliko ekspertizes tirdama princesės Dianos žūties aplinkybes. Šiuo metu „Mercedes” automobilis, o tiksliau tai, kas iš jo liko, yra Didžiojoje Britanijoje, kurios policija iki gruodžio 14 d. turi parengti tyrimo ataskaitą.

Ž. F. Miusa sakė esąs teisėtas automobilio savininkas. Pats verslininkas jį vertina maždaug 2 mln. JAV dolerių.

„Tai tik automobilio nuolaužos. Jos priklauso mums. Iš pradžių ketinau automobilio nuolaužas atiduoti Muhamedui al Fajedui (Mohamed Al-Fayed), kurio sūnus žuvo šiame automobilyje. Vėliau maniau, kad jų vieta muziejuje. Dabar noriu juos parduoti. Man sakė, kad daug žmonių už šio automobilio nuolaužas atiduotų turtus. Tiesa, jokių konkrečių pasiūlymų dar negavau, tačiau žmonės domėjosi, kiek jos galėtų kainuoti”, – sakė Ž. F. Miusa.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.